Hjemmetelefonen din er blitt moderne igjen!

Uansett hvor du er, ring via hjemmetelefonen fra kr 0,-*
Altibox hjelper deg med å redusere mobilregningen din. Vår nye tjeneste Altibox Loop lar deg ringe med hjemmetelefonen din selv om du ikke er hjemme. Du kan ringe fra hytta, utenlandsferie eller ferieboligen i Spania. Det eneste du trenger er et trådløst nett (WiFi) og et abonnement på Altibox Hjemmetelefon. Best av alt er at den du ringer ikke trenger ha noen app.

Ring via hjemmetelefonen på iPhone, iPad eller din Android telefon.
Klikk først på bestill-knappen til høyre for denne teksten for å registrere deg som bruker. Deretter laster du ned Altibox Loop appen gratis i App Store eller Google Play.

*Gratis tellerskritt til alle fasttelefoner i hele Norden. Gjelder kunder som har internett, TV og hjemmetelefon(Triple Play), eller kunder som har Internett 120(60/60 Mbit/s) eller høyere.

Slik gjør du:

Hjemmetelefon på hotellrommet

Sender du fortsatt postkort når du er på ferie i utlandet? Neste gang kan du ringe med Altibox Loop og fortelle hvor fint du har det. Altibox Loop lar deg bruke mobiltelefonen til å ringe norske nummer til en pris som om du befant deg i Norge.
Har du feriebolig i utlandet? Hold kontakten med de hjemme i Norge til en brøkdel av hva utenlandske telefonselskap forlanger.

Gir din hjemmetelefon nytt liv

Har du ergret deg over at hjemmetelefonapparatet er så gammeldags sammenlignet med en mobiltelefon? Med Altibox Loop har du lett tilgang til din talepostkasse, og kontaktlisten er den samme som du har på mobilen. Videre får du hele ringeloggen slik du er vant med på mobilen. Du kan også lett ringe opp en tredje person og ha tre på linjen.

Ring med krystallklar HD-lyd og video

Altibox Loop har støtte for HD-lyd, og er forberedt for videosamtale. HD-lyd gir et rikere lydbilde hvor du opplever all tale mye tydeligere. Inntil HD-lyd og videomulighet også blir innført i andre norske telenett, vil du nok oftest oppleve disse fordelene mellom Altibox Loop-brukere.  Altibox Loop kan du bruke på mobiltelefonen (iPhone/Android), men også på iPad og iPod Touch.

 

 

Altibox gjør oppmerksom på at enkelt nettverk utenfor vår kontroll kan ha iverksatt eller innbygd sperringer, som medfører at Altibox Loop ikke oppnår kontakt med vår registreringstjener. Dette gjør at Loop ikke vil fungere så lenge du har kontakt med det aktuelle nettet.