Hopp til hovedinnholdet

Vant storkontrakt i øst

Altibox Bedrift vant fireårig datakom-kontrakt hos Buskerud, Telemark og Vestfold fylkeskommuner.​​​​

7. oktober 2016

I anbudskonkurransen om å levere bredbåndstjenester til de tre fylkeskommunene vant Altibox Bedrift foran Telenor, Broadnet og TDC (som har hatt avtale frem til nå).
- Det siste året har vi steppet opp satsingen på bedriftssegmentet, og nå begynner vi virkelig å se resultater, sier direktør Bjørg Tomlin i Altibox Bedrift.

Prosjektet har involvert Altibox-partnerne Viken Fiber, Fiber1, Kragerø Bredbånd, Sandefjord Bredbånd og Notodden Energi. Til sammen skal de levere over 160 aksesser.
- Partnerne våre har strukket seg langt for å nå flest mulig av aksessene fylkeskommunene ønsket. Det ga oss muligheter til å tilby konkurransedyktige priser og et godt dokumentert tilbud med beskrivelse av løsningene vi kunne tilby, sier Tomlin.

De tre fylkeskommunene er ivrige etter å få lys i kablene, derfor er målet å koble opp samtlige aksesser før året er omme.
- BTV Innkjøp ser frem til å innlede samarbeidet. Altibox er en spennende aktør som har fleksible og fremtidsrettede løsninger, sier innkjøpsrådgiver Karl Petter Kristiansen i Telemark fylkeskommune.

Avtalen har verdi på opptil 32 millioner kroner inkludert opsjonsår.

BTV signerer med Altibox

Sjekk om bedriften din kan få fiberbredbånd.

KLIKK HER  ›