Hopp til hovedinnholdet

Treningsapper vi anbefaler

Runkeeper er app-klassikeren som ikke går av moten med det første. 50 millioner brukere kan umulig ta feil.

23. mars 2017

Runkeeper
Driver du med både sykling, løping og for eksempel roing, kan du få logget alt sammen – og få detaljert statistikk for hver enkelt treningsform. Hvordan komme i gang og la 2017 bli året du virkelig kan flashe #sk2017 i alle kanaler?

Start rolig. Du trenger ikke overbevise Runkeeper om at du er i bedre form enn det du er i, eller trene deg i form først før du begynner å bruke appen. Gå deg en tur, ta en kort joggetur, eller gjør en sit-up.

Sett deg et mål. Har du noe spesielt du kan tenke deg å delta på? Fottur med syforeningen til sommeren, men du har ikke trent på fem(ten) år og er redd for å bli liggende etter? Birken på ski som 50-årsgave til deg selv, men du har drevet mest med sykling til nå? Eller skal du være forlover i bryllup til sommeren og ønsker å se fin ut på bestevenninnen din sitt bryllupsbilde? Runkeeper hjelper deg med å sette gode mål, og følger deg helt over målstreken.

Følg en plan. Som sagt, hjelper Runkeeper deg hele veien. Det betyr at du vil få personaliserte rutiner som passer for deg. Er tirsdag morgen det beste tidspunktet for trening for deg, så husker Runkeeper det, og kommer med forslag til hva du kan trene. Glemmer du det, vil du få en liten påminnelse.

Progresjon. Hvor stor fremgang har du? Er målet innen rekkevidde? Tallenes tale er klare, og du er hele tiden oppdatert på hvordan du ligger an.

Konkurranseinstinkt? En nyhetsfeed på Runkeepers nettsider holder deg oppdatert på venners treningsøkter, og du kan gå inn og kommentere når noen har vært ute og for eksempel syklet den samme rundløypa du selv pleier å trene i.

Last ned til iPhoneLast ned til Android

apper4

7 Minute Workout
Er du ikke Runkeeper-typen? Eller har du ingen barnevakt som kan hjelpe deg mens du går på spinningtimen på kveldstid? Med 7 Minute Workout-appen er ikke det noe problem. Syv daglige minutter i egen stue er nok til å vedlikeholde formen sies det, og er tydelig inspirert av trenden med høyintensitets-sirkeltrening.

Du trenger bare en stol, en vegg, og deg selv – og vips så er du klar for trening! Vi kan avsløre at denne appen passer spesielt for deg som er spillinteressert og drives av jakten på neste premie for gjennomførte øvelser. Hvis du gjennomfører øvelsene tre dager på rad for eksempel, så får du poeng og kan tjene opp hjerter og ekstraliv. Moro for noen, motiverende for andre.

Glemmer du å trene, kan appen være den litt irriterende kompisen som minner deg på at dere har en avtale og at du må komme deg i gang. Blir det for plagsomt, kan du slå av varslene.

Last ned til iPhone Last ned til Android

apper3

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med DINE treningsmål i 2017!