Reiseappene du bare må ha i sommer

Vi har samlet en rekke godbiter du kan fylle telefonen med før du drar på ferie.

15. juni 2017

Google Translate

Med Google Translate har du egen tolk med deg på ferie! Reis til en storby i Europa og få hjelp til å bestille mat (uten noen ubehagelige overraskelser), spørre de lokale om hjelp på veien, eller bare søke opp nøkkelord. Last ned språket du trenger, og pek kameraet mot teksten du vil ha oversatt.

GoogleTranslate

Yuggler

Yuggler er en velsignelse for foreldre som reiser med barn. Den lar deg nemlig oppdage alle barnevennlige aktiviteter i nærheten av deg. Finn tips, se bilder og søk via filtre slik at du kan finne ting tilpasset barnas alder og interesser. Finnes foreløpig kun til iOS, men en Android versjon kommer snart.

Yoggler

AroundMe

AroundMe identifiserer hvor du er og lister opp nærmeste bank, bar, bensinstasjon, sykehus, hotell, kino, restaurant, supermarked, teater og drosjesentral. Nyttig hvis du trenger en matbit – avgjørende hvis du blir syk på reisen.

AroundMe

FlightAware

Blås i å laste ned individuelle apper for hver flyplass eller hvert flyselskap – med FlightAware kan du spore alle fly i sanntid, motta varsler og se forsinkelser på flyplasser.

FlightAware

Lounge Buddy

Har du noen timer å slå ihjel under en mellomlanding, og er desperat etter litt ro. Da kan du benytte deg av en flyplass-lounge. LoungeBuddy gir umiddelbar tilgang til 170 lounger verden over, og lar deg betale per bruk. Finn loungen du vil bruke på flyplassen der du skal mellomlande, og bestill.

LoungeBuddy

Tripit

Tenk så herlig å få alle reisedokumenter plassert i en app. Flytider, flightnummer, leiebilen, hotellbooking etc. Med Tripit kan du organisere alle e-poster og bestillinger ved å sende det til app’en. Så har du alt på ett sted – enkelt og greit!

TripIt_icon_flat

Packpoint

Sliter du med å pakke til reisemålet ditt? Packpoint hjelper deg på veien. Alt du trenger å gjøre er å taste inn hvor du skal reise, når tid, hvor lenge og hvilke aktiviteter du skal fylle ferie med. Packpoint kommer opp med en anbefalt liste på hva du trenger å ta med for å sikre et godt opphold.

PackPoint

Sjekk om bedriften din kan få fiberbredbånd.

KLIKK HER  ›