Netflix raskest med Altibox 2 år på rad

25. juli 2017

Nye hastighetsmålinger viser at Altibox er den internettleverandøren i Norge som har levert den beste og raskeste tjenesten for Netflix-kundene uavbrutt de siste 2 årene.

Netflix ser du best og mest problemfritt med internett fra Altibox. Netflix utgjør i overkant av 20% av trafikken i Altibox-nettet og hver måned publiserer underholdningsgiganten månedsoversikter over hvilke norske internettleverandører som leverer den beste tjenesten for kundene. Den siste målingen fra Netflix (juni 2017) bekrefter at Altibox fortsatt troner øverst og har gjort det sammenhengende de siste 2 årene foran konkurrenter som Get, Telenor og NextGenTel.

– Vi i Altibox er opptatt av å gi våre kunder den beste underholdningsopplevelsen. Som en del av det er det gledelig å se at vi tilbyr den beste Netflix-opplevelsen over såpass lang tid. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder fortsatt vil få det slik i tiden fremover

– Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox.

Målingene er basert på gjennomsnittsverdier av fart og kan ses i sin helhet på Netflix’ nettsider.

netflix_graf2

Kontaktperson for media: 

Atle Soma, strategidirektør i Altibox, Mobil 93488499.

Relaterte saker: