Hopp til hovedinnholdet

Viasat lanserer Viasport

4. september 2017

Mandag 4. september lanserer Viasat fire nye sportskanaler under én merkevare – Viasport.

Kanalene vil inneholde Viasats eksklusive sportsrettigheter og vil sende enda flere direktesendinger og studiosendinger enn noen gang tidligere.

Eksperter og sportskommentatorer gir deg siste nytt fra alle verdenshjørner og sørger for at du alltid er oppdatert på din favorittsport. I tillegg til et stort utvalg av direktesendte kamper, studiosendinger, dyptgående analyser, intervjuer og reportasjer vil de  også sende høydepunkter og tilbakeblikk.

Viasat Fotball og Viasat Sport får kun ny kanallogo, og to helt nye kanaler skal erstatte Viasat Hockey og Viasat Motor.

Viasport er en valgfri pakke og kan velges inn ved bruk av 40 poeng.

Logg inn og velg ditt innhold

visasportpluss

Viasat Sport blir til Viasport+

Viasport+ gir deg tilgang til noen av de største sportseventene i verden. Utvalgte kamper fra UEFA Champions League, La Liga, Serie A, Ligue 1, NFL og NHL, samt testløp og kvalifisering til Formel 1.

viasport1

Viasat Fotball blir til Viasport 1

Viasport 1 følger verdens største fotballklubber i jakten på de mest prestisjefylte trofeene. De aller største kampene fra UEFA Champions League, La Liga, FA Cup, Ligacup og Copa Del Rey. I tillegg til de beste kampene fra NHL, og samtlige hovedløp fra Formel 1.

viasport2

Viasat Motor bytter kanalplass med Viasport 2

Viasport 2 gir deg det beste fra italiensk Serie A, samt en rekke utvalgte kamper fra engelsk FA Cup og Ligacup. I tillegg vises herre- og kvinnehåndball fra EHF Champions League, samt herrenes Bundesliga, med flere av våre egne norske profiler.

viasaport3

Viasat Hockey bytter kanalplass med Viasport 3

Viasport 3 sender saftige dueller og susende taklinger fra Englands tøffeste liga, Championship. I tillegg kan du følge flere av våre unge, lovende norske talenter iLigue 1 og Æresdivisjonen. Viasport 3 gir deg også to av motorsportens aller mest fartsfylte løp, Nascar og MotoGP.