Overveldet av fantastisk kundemottakelse

25. september 2017

For fire år siden startet Altibox det omfattende arbeidet med å bygge en helt ny tv-løsning – en underholdningsplattform bygget for fremtiden. Sommeren 2017 ble nye Altibox TV lansert, og resultatet var akkurat så bra som utviklerne våre hadde drømt om. Men ville kundene være enige?

Tre måneder etter lansering er et femsifret antall nye tv-dekodere på plass i norske hjem. Enda flere har bestilt og venter på å få tv-dekoder tilsendt, og Bring jobber nå doble skift for å få sendt dem ut. ’Kjempeprodukt!!!’, ’Er storfornøyd’ og ’Jeg skulle egentlig kutte ut tv 100%, men etter at jeg oppgraderte til denne løsningen ble tv moro igjen’ er noen av tilbakemeldingene fra kunder som allerede har tatt nye Altibox TV i bruk.

 - Vi lyttet  til kundene, og hadde som mål å utvikle en fleksibel tv-løsning som er tilpasset nordmenns nye tv-vaner. Da er det ekstra gøy når kundene gir oss tilbakemeldinger om at vi har truffet blink. Vi er takknemlige for den fantastiske responsen vi har fått fra kundene våre, sier Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox.

Thomas Skjelbred - Foto: Stephan Wetaas

Hyllesten har heller ikke latt vente på seg i fagpressen. Så langt har
Digi.no og og Tek.no latt seg imponere, og Tek signerte testen med et anbefaltstempel og 9,5 av 10 poeng:

- Responsen er noe av det vi var skeptisk til på forhånd. Men den tvilen ble elegant feid til side av en lynrask dekoder som i tillegg er noe av det bedre vi har testet på brukervennlighet. (...) Alt i alt har vi stor sans for Altibox' nye dekoder. Den er fremtidsrettet, rask og fleksibel, og er uten tvil et Anbefalt-stempel verdig, skriver Tek.no.

stian2

- Det er en ting som bekymrer oss litt nå, og det er at pågangen etter nye Altibox TV skaper litt kø for mange av kundene som ønsker å komme i kontakt med oss. Vi beklager at ventetiden akkurat nå er lengre enn det vi vil være bekjent av, og lover at vi gjør det vi kan for å korte den ned, sier kommersiell direktør Stian Røisland i Altibox.

Les mer om nye Altibox TV her.