Hopp til hovedinnholdet

Altibox lanserer nye strømmetjenester

Altibox lanserer fem strømmetjenester i sitt nye underholdningsunivers. Et forsterket utvalg på flere tusen serier og filmer gjør tv-skjermen om til en digital lekeplass for kundene.

6. desember 2017

- Dette er en betydelig utvidelse av vårt tv- og underholdningstilbud, og er gode nyheter for alle som setter pris på friheten til å velge innhold. Kundene får tilgang til et enda større utvalg av kjente serier og filmer for både barn, ungdom og voksne. Innholdet i de fem nye strømmetjenestene blir valgfritt tilgjengelig i nye Altibox TV for kundene som ønsker det, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox.

Toonix fra HBO først ut

Strømmetjenestene NRK, NRK Super og HBO Nordic er allerede integrert i nye Altibox TV. Nå er fem nye strømmetjenester i ferd med å bli bygd inn i underholdningsuniverset. Gjennom et enkelt poengsystem kan hver av disse velges inn i tv-tilbudet for kunder med nye Altibox TV.

Først ut er HBO Nordic-utvidelsen Toonix, som er et helt nytt innholdsbibliotek for barn i alderen 3-12 år. Tjenesten inneholder populære titler som Looney Tunes, Lego Ninjago og Scooby-Doo, og klassikere som Pippi Langstrømpe, Albert Åberg og Mummitrollet. Tirsdag 5. desember blir Toonix tilgjengelig for kunder som har valgt å ha HBO Nordics som en del av underholdningstilbudet fra Altibox.

Strømmetjenesten Disney Channels Xtra blir tilgjengelig før jul, og i løpet av vinteren følger Disney Movies on Demand, ABC Studios on Demand og Viasat Filmfavoritter etter. Hver av disse tjenestene rommer kjente film- og serietitler av høy kvalitet. Kundene kan dermed se populære titler som Grey’s Anatomy, Pirates of the Caribbean, Småkryp, Biler og Skjønnheten og udyret.

Dette er en betydelig utvidelse av vårt tv- og underholdningstilbud, og er gode nyheter for alle som setter pris på friheten til å velge innhold.

Øyvind Lundbakk, produktdirektør i Altibox

Én fjernkontroll til alle apper

Ved hjelp av globalt søk, anbefalt-lister og forenklet design er den store mengden innhold fra disse strømmetjenestene enkelt tilgjengelig for både små og store via fjernkontrollen.
- Denne måten å integrere innhold på er en av grunnsteinene i vår fleksible tv-løsning. Kundene får tilgang til innhold på kryss og tvers av apper, tv-kanaler og tjenester, og kan raskt manøvrere seg frem ved hjelp av én og samme fjernkontroll, sier Lundbakk.

Alle tv-abonnement fra Altibox inkluderer poeng som gir kundene valgfrihet til å sette sammen sitt eget underholdningstilbud blant tv-kanaler og strømmetjenester. Kundene har også mulighet til å kjøpe ekstrapoeng, og dermed få tilgang til enda mer innhold enn det som er inkludert i abonnementet.
- Vi føler oss sikre på at denne omfattende utvidelsen av underholdningstilbudet vårt er i tråd med folks nye tv-vaner. Kundene vil ha enkel og rask tilgang til det beste innholdet, og ønsker å se det på det tidspunktet de selv ønsker, sier Lundbakk.

Dette er strømmetjenestene:

HBO Toonix er HBO Nordics egen strømmetjeneste for barn. Vil ha minst 2200 serieepisoder og filmer ved lansering 05.12. Har norsk tale.

Disney Channels Extra er et innholdsarkiv for barn, ungdom og familier med serier fra de tre tv-kanalene Disney Channel, Disney Junior, og Disney XD. Vil ha minst 200 serieepisoder tilgjengelig ved lansering. Har titler som Ultimate Spiderman og Star Wars Rebels. Har norsk tale og tekst. Lanseres før jul.

Disney Movies on Demand er et premium filmarkiv som blant annet rommer Pixar-klassikere som «Oppdrag Nemo», «Monsterbedriften» og «Pirates of the Caribbean». Vil inneholde minst 60 filmtitler ved lansering. Har norsk tale og tekst på barneinnhold. Lanseres tidlig i 2018.

ABC Studios on Demand er et seriearkiv for ungdom og voksne. Har til enhver tid 400 timer serier tilgjengelig. Har titler som Frustrerte Fruer og Grey’s Anatomy. Lanseres tidlig i 2018.

Viasat Filmfavoritter inneholder til enhver tid minst 200 velkjente film- og serietitler for barn og voksne. Lanseres tidlig i 2018.

Les mer om nye Altibox TV:

altibox.no/privat/tv/fremtidenstv

altibox.no/velgselv

Kontaktperson for media:

Øyvind Lundbakk, produktdirektør i Altibox: 990 09 965

Lars Rasdal, kommunikasjonsrådgiver Altibox: 934 88 142