Premierer på HBO Nordic

9. januar 2018

To nye serier og en håndfull nye sesonger kommer på HBO Nordic i januar 2018. Her er en oversikt til deg!

HBO Nordic kan velges inn med 40 poeng. Trykk på knappen 'Velg ditt innhold'. Om du ikke vil bruke poengene dine på denne pakken, kan den også kjøpes for 89 kroner per måned her.

The Magicians sesong 3

The Magicians er basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie. Serien følger Quentin Coldwater, en veldig intelligent, men sky mann i tjueårene, som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn, om det magiske landet Fillory. Quentin lever et kjedelig liv helt til han kommer inn på en veldig hemmelig og eksklusiv magiskole i delstaten New York, der han får en grundig og omfattende utdannelse i moderne trolldom. Men magien fører ikke til lykke, eventyr og mening, slik han hadde trodd. Ikke før han og vennene oppdager at Fillory virkelig finnes.

Premiere 11. januar
IMDb: 7,5

HBO_magichians
Divorce sesong 2

Divorce handler om Frances (Sarah Jessica Parker), som etter et ti år langt ekteskap som også har resultert i to barn, plutselig har begynt å revurdere livet sitt og det anstrengte forholdet til ektemannen Robert. Serien starter med 50-årsselskapet til deres venn Diane – en begivenhet med mye drama når Diane og ektemannen Nick havner i en voldsom krangel. Det overbeviser Frances om å fortelle Robert at de bør skilles. Men Frances oppdager fort at det er vanskeligere enn hun trodde å gjøre det slutt og starte et nytt liv.

Premiere: 15. januar
IMDb: 6,3

HBO_divorce
Crashing sesong 2

Pete Holmes har både skapt og spiller i denne nye halvtimes komiserien fra HBO. Her møter vi en stand up-komiker som, når forstadslivet går i oppløsning, må revurdere sine prioriteringer i New Yorks råbarkede komedieverden.

Premiere 15. januar
Crashing 7,3

HBO_crashing
The Path sesong 3

The Path følger en familie som står sentralt i en kontroversiell sekt, der de strever med forhold, tro og makt. Hver episode gir et grundig innblikk i troens tiltrekningskraft og hva det betyr å velge mellom det livet vi lever, og det livet vi ønsker. Serien blander mystiske elementer med spenning, romantikk og det overnaturlige.

Premiere 18. januar
IMDb: 7,4

HBO_path
Britannia sesong 1

Denne nye og storslåtte historiske serien i ni deler er SKYs mest ambisiøse dramaproduksjon noensinne. Britannia, produsert av Vertigo Films (Bronson, Monsters) og Neal Street Productions (Penny Dreadful, Call the Midwife) utspiller seg når romerne invaderer de britiske øyer i år 43 e.Kr., noe som tvinger Kerra (Reilly), datteren til kongen av Cantii, til å samarbeide med sin erkefiende dronning Antedia (Wanamaker) for å møte sin nye fiende. Romerne ledes av General Aulus Plautius (Morrissey), som er fast bestemt på å gjøre det Julius Caesar ikke klarte – å legge dette myteomspunne landet inn under sin kontroll. Aulus er en mektig og besluttsom leder, men bærer på en hemmelighet som kan true hele hans oppdrag. Samtidig som stammer og druider slår seg sammen mot romerne finner Kerra seg i sitt livs mest avgjørende øyeblikk, som leder av opprøret mot den mektige romerske hær.

Premiere 19. januar
IMDb: 8,3

HBO_britannia
High Maintenance sesong 2

High Maintenance følger en narkolanger i New York. Kundene hans er en broket gjeng full av nevroser. Vi får et glimt av hva som skjer bak newyorkernes lukkede dører.

Premiere 20. januar
IMDb: 7,8

HBO_highMaintance
Mosaic sesong 1

Mosaic er en ny thrillerserie i seks deler fra Steven Soderbergh om en kjent barnebokforfatter og illustratør (Sharon Stone) som får sin småbyidyll knust i en kaotisk miks av svik, løgner, korrupsjon og mord.

Premiere 23. januar
IMDb: 8,4

HBO_mosaic

PS! Altibox mottar av sikkerhetsmessige årsaker innhold fra HBO Nordic like etter de har lansert titlene i sin egen HBO Nordic-tjeneste. Dersom innholdet fungerer slik det skal ved mottak, lanseres episodene samme i appen og tv-løsningen hos Altibox. Det betyr at nye episoder vanligvis vil være tilgjengelig på tilnærmet samme tidspunkt som de sendes i USA og hos HBO Nordic.