Premierer på TV 2 i januar

9. januar 2018

Hver gang vi møtes endelig tilbake

Tshawe Baqwa, Tone Damli, Tor Endresen, Silya Nymoen, Claudia Scott, Christel Alsos og Hans Petter Aaserud er artistene vi skal bli godt kjente med i årets utgave av den populære programserien.

Hver gang vi møtes har gjennom seks sesonger skapt store musikalske øyeblikk, både for det norske folk, men også for en rekke av våre mest folkekjære artister. Nå er vi på plass med sjuende sesong, og en ny bukett artister som vi skal bli enda bedre kjent med.

Den første artisten som får sin egen dag i denne sesongen er Tshawe Baqwa. Sammen med Yosef Wolde-Mariam utgjør Tshawe hip hop-duoen Madcon, som etter det store gjennombruddet med superhiten «Beggin'» i 2007, har hatt enorm suksess ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Gutta har gitt ut seks album og blitt belønnet med fem Spellemannpriser.

Sesongpremiere lørdag 13. januar kl. 20.00 på TV 2.

tv2_hbvergangvi

To nye dommere er klar for Norske talenter

Nå starter den niende sesongen av den populære talent-serien på TV 2. I hele vinter og vår skal talenter fra det ganske land overbevise dommerne om at de har et unikt talent.

I år setter Janne Formoe og Mona Berntsen seg i to av dommerstolene. De har begge lang erfaring fra å stå på en scene både som skuespiller og danser. De har selv vært med på diverse auditions og vet hva det betyr for deltagerne. Janne har forruten lang skuespillererfaring på scene, også spillt i en rekke filmer og tv-serier.

Mona Berntsen har de siste åtte årene hatt en internasjonal karriere som danser, på de største scenene verden rundt og med store artister. Hun hoppet nylig av verdensturneen med Justin Bieber. Hun har også vunnet 'So You Think You Can Dance – Scandinavia 2008'

Mia Gundersen er veteranen i dommerpanelet og har vært med i alle de tidligere sesongene. Bjarne Brøndbo går på sin tredje sesong.

Sesongpremiere fredag 12. januar kl. 20.00 på TV 2.

tv2-norsketalenter

Den nakne sannhet

Den nakne sannhet er en helt ny tv-serie der 40 par får sjansen til å ha den ærligste samtalen noensinne. Ved hjelp av programleder og sannhetsekspert Vidar Hansen og en løgndetektor – vil de få de ærlige svarene de søker.

I hvert program møter vi to par, der deltagerne får stille hverandre 20 spørsmål hver. Noen spørsmål er unike for akkurat det paret, mens andre dekker det som par vanligvis trenger svar på.

I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Programleder Vidar Hansen leder samtalen mellom parene og stopper opp hvis han avdekker usannheter. Målet med samtalen er å få bekreftelser, skape ro eller å få en avslutning på forholdet for parene.

Premiere mandag 15. januar kl. 21.30 på TV 2 Livsstil.

tv2_naknesannnhet

Sophie Elises verden

Gjennom serien Sophie Elises verden ønsker Harstad-jenta å vise hvem hun egentlig er, når kameraene følger henne tett sammen med både venner, familie og kjæreste.

- Det er så sjeldent jeg ser på reality-tv og tenker at jeg faktisk ser noe ekte. Det er for kort tid med alle på skjermen i de fleste serier, man er bare på overflaten av alt. Jeg var drittlei av det meste reality jeg ser, samtidig som jeg elsker reality, så jeg ønsket å lage noe som faktisk er ekte. Siden kameraet har fulgt meg flere ganger i uken, hele dager, i flere måneder, får man virkelig sett alt. Jeg er også glad for å ha med meg vennene mine på dette, slik at man får bli kjent med flere og ser ulike syn av samme saker, sier Sophie Elise.

Høsten 2017 ønsket hun en forandring i livet, og bestemte seg for å flytte inn i en leilighet sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven. De støtter og utfordrer henne, samtidig som de hjelper Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen, og gjenoppdage lykken i livet.
- Folk er jo vant til at jeg åpner meg opp om ting. Men for første gang åpner også familie, venner og kjæreste seg og gir et komplett bilde av mitt liv, det er jeg stolt, rørt og glad over, sier Sophie Elise.

Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest populære bloggere. Men hun har på kort tid også rukket å markere seg som en bestselgende forfatter, låtskriver og artist. I 2015 ble hun kåret til Medie-Norges mektigste kvinne, og hennes debutbok Forbilde var en av årets bestselgere i 2016.

Premiere torsdag 18. januar kl. 22.00 på TV 2 Livsstil

tv2_sophieElise