Hopp til hovedinnholdet

De nyeste filmene rett fra kino

10. januar 2018

I Altibox Film og Serier finner du er bredt utvalg av titler, inkludert de ferskeste nyhetene. Filmene kommer nemlig direkte fra kinovisning og inn i Altibox Film og Serier. Med Altibox-appen kan du i tillegg se filmene der du vil, enten det er på hytta, i bilen eller for deg selv i kjellerstua.

Noen lurer på hvorfor nyhetene kun kan kjøpes, ikke leies, i starten.
Se filmen til høyre for mer informasjon om dette og annet om filmtjenesten.

Her er noen av nyhetene i Altibox Film og Serier:

1_darktower

The Dark Tower

Filmen er basert på Stephen Kings romanserie. Revolvermannen Roland Deschain ferdes gjennom et Ville Vesten-aktig landskap på jakt etter det mørke tårnet, i håp om at det vil redde hans døende verden.

3_syv

What Happened to Monday

I en fjern fremtid har overbefolkning og hungersnød tvunget frem en drastisk ettbarnspolitikk. I en leilighet lever et sett syvlinger, syv identiske søstre, i skjul for Child Allocation Bureau som nådeløst jakter på familier med flere enn ett barn. Hver kan gå ut en dag i uken, maskert som deres felles identitet.
Men en kveld kommer ikke Mandag hjem...

5_it

IT

Syv barn, kjent som 'The losers club' kommer ansikt til ansikt med livets problemer i en liten by som heter Derry. De sliter både med mobbere og et monster i klovneskikkelse som kalles Pennywise.

6_rachel

My Cousin Rachel

Etter å ha arvet en formue fra sin velstående verge, blir Philip overbevist om at vergens vakre og mystiske nye hustru står bak det plutselige dødsfallet. Han begynner å planlegge hvordan han skal få sin hevn, men det kompliseres av at han også blir hjelpeløst betatt av den mørke skjønnheten.

borg

Borg

En film om hvordan legender formes gjennom rivalisering, vennskap og glamour i en tid hvor alt var mulig. En fortelling om et sportsikons reise mot det store gjennombruddet. Fra Södertälje til verdenseliten og hans aller største kamp, som utspilte seg på Wimbledons gress i 1980 i møtet med det amerikanske supertalentet John McEnroe. Borg mot McEnroe - en duell, tvekamp og rivalisering som trollbandt en hel verden.

4_detroit

Detroit

Fra den Oscar-vinnende regissøren av The Hurt Locker og Zero Dark Thirty, kommer en gripende historie om en av de mørkeste øyeblikk under urolighetene som rystet Detroit sommeren 1967.

7_hampstead

Hjemme i Hampstead

Romantisk drama med Diane Keaton og Brendan Gleeson.
Emily lever et komfortabelt liv i et eksklusivt strøk i London når hun en dag blir venn med Donald som har bodd i en hytte i parken Hampstead Heath i årevis. Sammen tar de opp kampen mot et eiendoms-utviklingsselskap som vil ødelegge Donalds hjem for å bygge et nytt leilighetskompleks.

8_emoji

Emojifilmen

I en emojiverden der alle tegn symboliserer én bestemt ting, har Anton et problem. Han har nemlig evnen til å uttrykke mange ulike følelser, selv om han bare er en enkel 'meh'. I et forsøk på å passe bedre inn, legger Anton ut på en reise inn i mobiluniversets hemmelige avkroker for å bli en normal emoji.