Disney-magi for små og store

Nå utvides valgfriheten med enda mer innhold. Strømmetjenesten Disney Movies On Demand gir deg et helt filmbibliotek fullt av kjente og kjære klassikere og nyere Disney-filmer.

30. januar 2018

Med Disney Movies On Demand kan du ta med ungene tilbake til din barndom, med eventyret om Peter Pan rullende over skjermen. Dere kan dra på oppdagelsesferd sammen i Disneys vidunderlige verden og møte karakterer som Tingeling, Hercules, Mowgli og mange, mange flere.

Tjenesten oppdateres jevnlig med nye filmer og fantastiske fortellinger.

Bredt Disney-tilbud
Disney Movies On Demand er den andre Disney-tjenesten som legges til i nye Altibox TV. I fjor lanserte vi Disney Channels XTRA, som er en samling av de beste programmene fra de tre Disney-kanalene Disney Channel, Disney Junior og Disney XD.

For å kunne velge inn en av strømmetjenestene fra Disney er det også en forutsetning at du har valgt inn minst en av de nevnte Disney-kanalene. Tjenesten er også kun tilgjengelig om du har nye Altibox TV, lansert juni, 2017.

Interessert i nye Altibox TV? Les mer og bestill her. 

Aktuelt_DisneyMoviesOnDemand_svod_v2

Sport eller Disney? Ja, takk – begge deler
Strømmetjenestene, samt en rekke tv-kanaler, kan velges inn med poeng. Hver kunde er tildelt en gitt sum poeng som en står fritt til å bruke på det innholdet en selv ønsker. Hvis du ønsker å velge enda flere kanaler eller strømmetjenester, kan du enkelt kjøpe flere poeng her.

Med poengene kan du velge inn innhold for både store og små. Eurosport og Viasport er også en del av vårt valgfrie innhold, og kan enkelt velges inn med poengene du har til rådighet. Det samme gjelder HBO Nordic, som også inkluderer barnetjenesten Toonix.

FAKTA:

– Kjente klassikere fra Disney

– Kan velges inn ved å bruke tildelte poeng eller ved kjøp av flere poeng

– Koster 15 poeng

– Tilgjengelig på Nye Altibox TV

– Oppdateres jevnlig med nytt innhold

– Må ha valgt inn minst én Disney-kanal