Hopp til hovedinnholdet

Aldri har Champions League vært rimeligere

Verdens beste klubbturnering i fotball er tilbake med noen elleville oppgjør. Husk at du kan velge inn Viasport i ditt valgfrie innhold for 40 poeng.

6. februar 2018

Åttedelsfinaler. Først ut er Tottenham, Barcelona, Real Madrid, Chelsea, PSG og Juventus. Det tetner seg til i Champions League og gigantoppgjørende kommer haglende mot oss i februarkulda. En fryd for alle som elsker fotball!

Enda bedre er det at Viasport er blitt en del av ditt valgfrie innhold. Det betyr at den tidligere høye prislappen på de fantastiske sportsrettighetene du får tilgang til gjennom Viasports kanaler, nå er rensket bort. Velg inn Viasport ved bruk av 40 poeng.

Se hele oversikten over åttedelsfinalene i bunnen av saken. 

VIASPORT

  • Visaport koster 40 poeng.
  • Inneholder kanalene: Viasport +, Viasport 1, Viasport 2, Viasport 3 og Viasat Golf.
  • Kan velges inn ved å bruke tildelte poeng eller kjøpes som en egen pakke.

Fjorårets Champions League-mester mot en av turneringens store favoritter!

Vi kunne ikke bedt om et mer saftig oppgjør i åttedelsfinalen: To av forhåndsfavorittene møtes allerede i starten av sluttspillet, når regjerende Champions League-mester Real Madrid tar i mot den franske storklubben Paris Saint-Germain. På hver sin banehalvdel står noen av verdens beste fotballspillere og talenter. Vi gleder oss til TIDENES beste Valentinsdag!

Kampene spilles 14. februar og 6. mars.

psg_rM

Chelsea satser alt på årets turnering, men møter et Barcelona i forrykende form!

Et Barcelona-lag i vanvittig form var vel ikke det Antonio Conte’ mannskap hadde ønsket seg i åttedelsfinalen. For den nøytrale tilskuer blir dette derimot nok et fantastisk oppgjør mellom to giganter! Sannsynligheten er stor for at verdensstjernene Eden Hazard og Lionel Messi vil spille en nøkkelrolle for sine respektive lag.

Kampene spilles 20. februar og 14. mars.

chelsea_braca

Fjorårets Champions-League finalist møter et høytflyvende Tottenham!

I oppgjørene mellom Juventus og Tottenham vil to av verdens mest ettertraktede angrepsspillere forsøke å skyte sitt lag videre i turneringen. Juventus, fjorårets tapende Champions League-finalist, mot et høytflyvende Tottenham som vant sin gruppe foran Real Madrid og Borussia Dortmund.

Kampene spilles 13. februar og 7. mars.

tottenham_juventus
Dato Tid Kamp
 13. februar  20:45 Basel – Man. City
 13. februar  20:45 Juventus – Tottenham
14. februar  20:45 Real Madrid – PSG
14. februar  20:45 Porto – Liverpool
20. februar  20:45 Chelsea – Barcelona
20. februar  20:45 Bayern München – Besiktas
 21. februar  20:45  Sevilla – Man. United
 21. februar  20:45  Shakhtar Donetsk – AS Roma

Relaterte saker: