Hopp til hovedinnholdet

Dette kan du se på TV 2 denne uken

En storfavoritt vender tilbake på skjermene i The Night Manager og bli bedre kjent med Petter Northugs arvtager før Johannes Høsflot Klæbo setter fart i OL-løypene. Husk at om du ikke rekker det direktesendte programmet, finner du det enkelt igjen i «programarkivet». Klikk på «Altibox»-knappen på fjernkontrollen og finn programmer syv dager tilbake i tid.

7. februar 2018
The Night Manager – Torsdag 8. februar kl. 22.35 på TV 2

På et hotell i Kairo, midt under den arabiske våren, befinner nattevakten Jonathan Pine (Tom Hiddleston) seg, en tidligere soldat, som har tjenestegjort i Irak. Han får en forespørsel om å hjelpe den elegante kvinnen Sophie Alekan, elskeren til den mektige og fryktede eieren av hotellet. Sophie forteller ham detaljer om en omfattende våpenavtale som kan knuse folkets revolusjon.

Motivert til å gjøre det moralsk riktige valget, tar nattevakten Pine kontakt med sine venner i den britiske ambassaden. Men skjebnesvangre valg og tilfeldigheter fører ham inn i det grumsete miljøet til forretningsmann og våpenhandler Richard Roper (Hugh Laurie) - en livsfarlig og nådeløs mann.

En dæsj med Homeland, James Bond og Jason Bourne, og du har «The Night Manager». Serien er et samarbeid mellom BBC og amerikanske AMC, og er basert på bestselgeren til John Le Carré.

TV2_nightmanager
Stjernemøte – Onsdag 7. februar kl. 22.10 på TV 2

Gikk du glipp av dette programmet i går? Da kan du finne det igjen i programarkivet.

Vi følger det nye unge langrennstalentet Johannes Klæbo i et år, på veien mot hans første OL. Unggutten fra Trondheim bruker ekstreme treningsmetoder for å bli best, og er allerede i ferd med å bli en mediayndling.

Johannes gjestes av Petter Northug Jr. og Ada Hegerberg. I det andre møtet med Petter vekkes konkurranseinstinktet virkelig til live når de to møtes - først i rulleskibandy, og så på hvert sitt lag i den prestisjetunge fotball-duellen mellom Astor og Mosvik.

tv2_stjernemote
Sesongpremiere!
Fjorden Cowboys  – Onsdag 7. februar kl. 22.30 på TV 2 Zebra

Gikk du glipp av dette programmet i går? Da kan du finne det igjen i programarkivet.

Cowboyene er tilbake!
Joar sin elskede båt, Con Amore, har sunket utenfor Norheimsund, og hevingen av båten byr på store utfordringer. Lothepus skal spille sin hittil største konsert foran flere tusen mennesker i Bergens storstue, og får møte musikkanmeldernes dom.

tv2_fjordencowboys