Hopp til hovedinnholdet

Premierer de neste dagene på TVNorge, FEM, MAX og VOX.

En publikumsfavoritt vender tilbake på skjermene med 71° nord - Norges tøffeste kjendis. Husk at om du ikke rekker det direktesendte programmet, finner du det enkelt igjen i «programarkivet». Klikk på «Altibox»-knappen på fjernkontrollen og finn programmer syv dager tilbake i tid.

12. februar 2018

Ny sesong: 71° nord - Norges tøffeste kjendis sendes søndag 18. februar kl. 21:30 på TVNorge

For niende gang skal ti norske kjendiser gi seg ut på en reise fra Lindesnes til Nordkapp. Hvilken kjendis takler best overgangen fra rød løper til svart løype? Med en gruppe bestående av blant andre en ekte harry-rocker, en munnrapp kjendisstylist og flere tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne.

I første program deles de i to lag, og konkurrerer mot hverandre i et kappløp i havkajakk. Deres første natt i friluft skal tilbringes i hengekøyer på en øy i skjærgården, og dagen etter våkner de til en ny utfordring når de skal svømme fra øy til øy til inn fastlandet. Siste lag i mål må ut i konkurranse, der den som taper blir den første som blir merket i årets sesong.

Disse ti kjendisene skal få testet sine grenser: John Arne Riise (tidl. fotballspiller), Jan Thomas (stylist), Karoline Dyhre Breivang (tidl. håndballspiller), Lars Erik Blokkhus (Plumbo-vokalist), Carina Dahl (artist), Abiel Tesfai (programleder, BroShow), Håvard Tvedten (tidl. håndballspiller), Nadya Khamitskaya (danser), Marthe Kristoffersen (tidl. langrennsløper) og Silje Torp (skuespiller og PT).

Insider FEM: Forbudte barn – Torsdag 15. februar kl. 21.30 på FEM

I denne episoden møter reporter Milda Melland single kvinner som trosser idealet om kjernefamilie for å oppnå mammadrømmen - og hun får et ærlig innblikk i disse kvinnenes kamp for å bli mor. Milda sjekker også ut møteplasser på nett hvor folk tar direkte kontakt i den hensikt at kvinnene her vil ha barn. Og hun drar på sin aller første donordate.

fem_insider5

Saturday Night Live – Lørdag 17. februar kl. 20.30 på MAX

Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. Episoden ledes av Natalie Portman.

max_SNL

'Stalker' - premieren sendes natt til søndag 18. februar kl. 00.30 på VOX

Jack Larsen ble nylig overført fra New York-politiets drapsavsnitt og har ofte havnet i trøbbel på grunn av sin sterke personlighet og tvilsomme oppførsel. Men disse egenskapene har også vist seg verdifulle i jobben som etterforsker. Hans sjef, Beth Davis, er sterk, fokusert og en ekspert på sitt område, drevet av hennes personlige erfaring som offer for en forfølger.

fem_stalker1

Premiere: Stories from Norway – Mandag 19. februar 2018 kl. 21.30 på TVNorge

Ylvis-brødrene er tilbake med ny TV-serie! Med «Stories from Norway» har de oppfunnet en helt ny tv-sjanger, nemlig undersøkende musikal.

Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten. Ble vi nordmenn litt for blendet av den store amerikakjendisen, da noen få sølte vanndråper på scenen i Chateau Neuf ble riksskandale under Justin Biebers norgesbesøk? Og hvordan utspant saken seg egentlig i Hamar kommune, da ideen om et nøkternt stupetårn i vannkanten endte med en budsjettsprekk på 2000 prosent?

Ylvis tar for seg saker som sier noe om landet vårt – vi i dette litt rare landet i nord, som noen ganger tar på oss litt for store oppgaver.

fem_ylvis

Husk at du kan sette på serieopptak både på tv-portalen og i Altibox-appen. Har du den nyeste tv-løsningen kan du også finne igjen programmet etter at det er sendt i programarkivet.