Hopp til hovedinnholdet

NRK fyller opp sendeskjema med mye nytt i årets andre måned

Jessica Biel i kritikerrost krimserie og en etterlengtet sesong 3 av Unge Lovende er bare noe av det vi gleder oss til på NRK fremover.

13. februar 2018

The Sinner – NRK1 og NRK TV fredag 16. februar kl. 23:30.

Under en tur på stranda får den unge moren Cora (Jessica Biel) et voldelig og mystisk utbrudd som får henne til å drepe en fremmed person. Hvorfor gjorde hun det?

Dette er et av flere spørsmål etterforskeren Harry Ambrose (Bill Pullman) må finne svar på. Han finner alt rundt Cora både fascinerende og forstyrrende.

"Jeg drepte han med kniven jeg hadde brukt for å skrelle frukt til sønnen min", forteller hun.''

Serien har fått score 8,0 på IMDB.com.

The Secret City sesong 1 – NRK1 og NRK TV fredag 16. februar kl. 22:25

Australsk krimserie. Journalisten Harriet Dunkley blir dratt inn i et storpolitisk spill.

Miniserien er basert på bøkene The Marmalade Files og The Mandarin Code av Chris Uhlman. Anna Torv (Fringe, Mindhunters) har hovedrollen. Medvirkende er også Damon Herriman, Daniel Wullie og Jacki Weaver.

NRK_secret

Premiere: Bonusfamilien sesong 2
NRK1 og NRK TV mandag 19. februar kl. 21:20.

Svensk dramakomedie. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer.

 

NRK_bonusfamilie

Unge Lovende sesong 3 – NRK TV fredag 23. februar

En historie om vennskap. Elise vil prøve å skrive for tv-bransjen og aner håp når hun får et møte med et produksjonsselskap. Nenne blir hyllet for boka si, men på privaten er ikke alt like vellykket.

NRK_ungelovende3

Spellemannsprisen 2017 – NRK2 og NRK TV søndag 25.februar kl.17:00

Du kan forvente prisdryss, spente nominerte, gledestårer og sjelfulle liveopptredener. Det er tid for første del av Spellemannprisen 2017 – live fra Oslo Konserthus! Programleder er Tarjei Strøm