Hopp til hovedinnholdet

Premierer på NRK i mars

Ane Dahl Torp og John Carew spiller mot hverandre i den nye NRK-serien Heimebane og Bjarte Tjøstheim er tilbake i sesong 2 av Presten.

27. februar 2018

Presten, sesong 2

Tilgjengelig på NRK TV søndag 4. mars kl.06:00.

Humorserie om komiker Bjarte Tjøstheim, som etter en nær døden-opplevelse bestemmer seg for å slutte i det populære programmet Radioresepsjonen og starte et nytt og mer meningsfullt liv som prest.

Episodebeskrivelse: En fornøyd Bjarte har nå tilbragt et år som ufaglært prest i Maridalen kirke. Lykken er kortvarig når biskopen varsler at Maridalen kirke er nedleggingstruet. Bjarte tar tak for å sikre kirkens fremtid og på privaten sliter han med gjestelisten til sitt eget bryllup.

Heimebane

NRK1 og NRK TV, søndag 4.mars kl. 20:30.

Når ein nyopprykt eliteserieklubb mister treneren sin like før seriestart, får Helena sjansen til å ta steget over til herrefotballen. Men for å sikre seg jobben må hun kapre den framfor nesen på ein tidligere utenlandsproff med store trenerambisjoner.

Med Ane Dahl Torp og John Carew.

 

NRK_heimebane

Team Bachstad, sesong 6

NRK1 og NRK TV torsdag 1. mars 19:45

Norsk humor-reiseserie. Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger som veteran-brannbil, tuk-tuk og varemoped. I serien besøker Øystein Bache og Rune Gokstad ulike deler av verden i utrangerte kjøretøyer, ofte med mål om å levere kjøretøyet til et godt formål. Bache og Gokstad reiser uten noe tv-crew og står selv for filmingen

NRK_bachstad