Premierer på TV 2 i mars

TV 2 henter frem storskytset i mars, med premierer på nysatsingen «Århundrets stemme» og den norske komiserien «Roeng». Vi får også et gjensyn med Solveig Kloppen som åpner dørene for nye kjente fjes.

27. februar 2018

Roeng - Premiere!
Fredag 2. mars kl. 23.20 på TV 2

Roeng - historien om en omvendt finansskandale

«Roeng» er en komedie om en kommune som blir rammet av en omvendt finansskandale. Når ordfører Tom Eide (Fridtjov Såheim) oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste og at de står overfor en ny Terra-sak. Men i motsetning til Terra-kommunene, som i 2007 tapte flere hundre millioner offentlige kroner på børsen, viser det seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner.

Plutselig blir livet i den ubemidlede småbyen snudd på hodet. I stedet for å krangle om budsjettkutt, kan kommunestyremedlemmene oppfylle alle valgløfter de noen sinne har gitt. Men når Kommunaldepartementet kommer på banen og gjør krav på valutagevinsten, ser Tom Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem.

Med slike summer er ikke dét gjort i en håndvending. Ordføreren bestemmer seg for å slå to fluer i en smekk og bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

Århundrets stemme - Premiere!
Lørdag 3. mars kl. 20.00 på TV 2

Hvem mestrer hundre år med hits?

«Århundrets stemme» er en sangkonkurranse hvor ti kjente artister skal konkurrere mot hverandre på direkten. Hver lørdag står musikk fra nye tiår på plakaten, og det er tv-seerne som bestemmer hvem av artistene som får bli med videre - helt til det til slutt står igjen én vinner.

Programleder for «Århundrets stemme» blir Guri Solberg. Den erfarne TV 2-programlederen gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å lede direktesendingene på lørdagskveldene utover våren.

tv2_stemme

En kveld hos Kloppen - Sesongpremiere!
Søndag 4. mars kl. 21.45 på TV 2

Deler drømmer og et glass

Solveig har invitert artist Mia Gundersen, p3-profil Silje Nordnes og programleder Harald Rønneberg til en kveld som blir både lystig og rørende. Med vidåpne hjerter forteller de alle om oppturer og nedturer i livet.  Mia deler historier om adopsjon og foster-sønnene sine, Silje om drømmen om å få familie og Harald om hvordan han og kona fikk en sønn ved hjelp av surrogati. Kvelden topper seg med en dose hygiene-tøys, latterkramper og riverdance.

tv2_kloppen

Kompani Spitsbergen
Søndag 4. mars kl. 20.00 på TV 2 Zebra

Norges tøffeste arbeidsplass?

Ved Longyearbyen på Svalbard ligger den siste norske kullgruven som fortsatt er i drift – Gruve 7. I serien om en av Norges tøffeste arbeidsplasser følger vi en sammensveiset gjeng gruvearbeidere. De deler sine hverdager, med hobbyer, eventyr, isbjørnfare, vennskap, kjærester og kjærlighetssorg.

tv2_gruver

Crazy Ex-Girlfriend
Mandag 5. mars kl. 01.55 på TV 2 Livsstil

Golden Globe-vinnende komedie

I denne Golden Globe-vinnende komedien møter vi den smågale og vellykkede adokaten Rebbecca Bunch (Rachel Bloom). Rebecca jobber i et prestisjefylt advokatfirma i New York og friker fullstendig ut da hun en dag får tilbud om å bli partner i firmaet. Helt impulsivt sier hun opp jobben og flytter til California for å prøve seg på sin ungdomsforelskelse, Josh. Problemet er bare at Josh allerede har en kjæreste.

tv2_exgirlfriend