Premierer på TVNorge, FEM og MAX i mars

Stories from Norway med Ylvis-brødrene åpner tårekanalene og sliter på magemusklene – på den aller beste måten. Jon Almaas er også tilbake med en ny sesong av Praktisk Info og TVNorge gir deg også en dyptdykkende dokumentar om ubåt-mysteriet.

27. februar 2018

Stories from Norway

Mandag 5. mars, kl. 21:30 på TVNorge.

Nyheten​ ​om​ ​at​ ​Petter​ ​hadde​ ​kjørt​ ​bil​ ​med​ ​1,65​ ​i​ ​promille, krasjet​ ​i​ ​en​ ​rundkjøring​ ​og​ ​stukket​ ​av​ ​fra​ ​ulykkesstedet,​ ​sendte sjokkbølger​ ​gjennom​ ​hele​ ​det​ ​norske​ ​folk.​ ​Stories​ ​from​ ​Norway forteller​ ​hele​ ​den​ ​dramatiske​ ​historien:​ ​Vi​ ​følger​ ​Northug​ ​gjennom ulykken,​ ​flukten​ ​til​ ​Sverige​ ​og​ ​ikke​ ​minst,​ ​det​ ​fantastiske​ ​comebacket da​ ​han​ ​tok​ ​fire​ ​gull​ ​i​ ​VM​ ​året​ ​etter.

Dokumentar: Hva skjedde med Kim Wall?

Lørdag 3. mars kl. 21.30 på TVNorge.

I august drar oppfinneren Peter Madsen og den unge, svenske journalisten Kim Wall ut fra Københavns havn i Madsens ubåt. Men Wall kommer aldri tilbake i live. Denne dokumentarserien om ubåtsaken dykker ned i det som skjedde i dagene før og etter turen. Vi møter vitner, som så Madsen og Wall seile ut sammen, og vi følger sentrale personer i letingen etter ubåten.

fem_dokumentar

Ny sesong: Praktisk info med Jon Almaas

Tirsdag 13. mars, kl. 21.30 på TVNorge.

Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!

fem_almaas

Insider FEM: Kvinners kriminalitet

FEM, torsdag 8. mars, kl. 21.30 på FEM.

Kvinners kriminalitet har økt i omfang og alvorsgrad de siste årene. Men likevel er dette en gruppe vi sjelden hører om. I denne episoden møter Janne Amble Haugan både nåværende og tidligere straffedømte kvinner. Vi får et innblikk i hverdagen blant de innsatte i et kvinnefengsel og møter drapsdømte Kari som er på vei tilbake til et liv i frihet.

fem_insider_krim

Insider FEM: Den nye norske blogge-drømmen

FEM, torsdag 21.30, kl. 21:30 på FEM.

Det som for noen år siden ble ansett som en tullete jenteroms-hobby har i dag blitt en helprofesjonell bransje med makt til å påvirke. Flere store aktører frister unge jenter med kjendistilværelse og millionlønn - og stadig flere jenter utleverer både kropp og følelser på nett. I denne episoden finner Janne Amble Haugan ut hva dette jaget etter oppmerksomhet, penger og popularitet egentlig handler om. Hvor langt må man gå for å bli sett? Og hva er baksiden av medaljen?
Sendetidspunkt: Torsdag 15. mars 2018 kl. 21.30

fem_insider_blogg

Europa League: AC Milan - Arsenal

Torsdag 08. mars kl. 19.00 på MAX.

Storklubbene AC Milan og Arsenal møtes til den første av to dueller i åttedelsfinalen i Europa League.

fem_europaleague