Nytt på HBO Nordic i mars

I HBO Nordic dukker mange nye og kjente ansikter opp i mars. I Trust møter vi oljearvingen John Paul Getty III, The Good Fight returnerer med sesong 2 og Chuck Roads og co. vender tilbake i Billions, sesong 3.

28. februar 2018
Trust, sesong 1 – HBO Nordic 26.mars

Dramaserien handler om John Paul Getty III (Harris Dickinson), arving til Getty-familiens olje formue.

Første sesong finner sted i 1973, hvor den unge arvingen blir kidnappet i Roma med krav om løsepenger for flere millioner dollar. Historien tar en mørk vending når kidnapperne innser at ingen vil ha arvingen tilbake. Det italienske politiet tror nemlig det hele er en spøk og velger å ikke etterforske, mens Paul sin far ikke er i god stand etter å ha brukt heroin i London og nekter å svare på telefonen.

Pauls bestefar J. Paul Getty (Donald Sutherland) – mulig den rikeste mannen i verden – er opptatt på sin store villa på engelske landsbygda med fem elskerinner og en løve. Da gjenstår kun Paul sin mor Gail (Oscar-vinner Hilary Swank). Hun vil jo gjerne forhandle med de stadig mer desperate kidnapperne, problemet er bare at hun er blakk.

HBO Nordic

  • Kan velges ved bruk av 40 poeng
  • Inneholder tusenvis av serier og filmer
  • Har eget barneunivers – Toonix
  • Krever nye Altibox TV
  • Kan kjøpes som en egen pakke
The Good Fight, sesong 2 – mandag 5. mars HBO Nordic

Diane, Maia og Lucca er tilbake i en ny sesong av The Good Fight på HBO Nordic.

Sesong 1 avsluttet med at Maia (Rose Leslie) ble arrestert i forbindelse med Ponzi-svindelen faren stod bak. Også Diane (Christine Baranski) og Lucca (Cush Jumbo) er tilbake, begge forsøker på beste vis å hjelpe Maia.

I den nye traileren ser vi også kjente fjes som FBI-agenten Madeline Starkey (Jane Lynch), Howard Lyman (Jerry Adler) i en ny stilling og selvfølgelig også den alltids fantastiske Elsbeth Tascioni (Carrie Preston). Den tidligere statsadvokaten Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) er også tilbake.

IMDb: 8,4

Billions, sesong 3 – HBO Nordic 26. mars

Oscarnominerte og vinner av en Emmy og Golden Globe® Paul Giamatti og vinner av en Emmy og Golden Globe® Damian Lewis har hovedrollene i BILLIONS , en analyse av oppturene og nedturene i jakten på den amerikanske drømmen i det 21. århundre.

Seriens ambisiøse og moderne form byr på en verden av rikdom, innflytelse og korrupsjon, som fremstilt av to svært ambisiøse, men også svært forskjellige karakterer; Chuck Rhoades (Paul Giamatti) er en fremadstormende advokat av herskapelig herkomst med politiske forbindelser. Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis) er en briljant og beregnende industriell mangemillionær, som har gjort gode investeringer i hekkefond. I et komplekst og intrikat nettverk fremstiller BILLIONS det Machiavelliske renkespillet som dominerer politikk og økonomi i New York City i en maktkamp mellom rovdyr og bytte hvor alt står på spill.

IMDb: 8,4