Hopp til hovedinnholdet

Nyheter i Altibox Film og Serier

14. mars 2018
Hos Altibox kan du fråtse i populære serier, gamle klassikere og filmer rett fra kino. Kjøp eller lei dine favoritter i Film og Serier i tv-portalen, og se dem på tv, mobil eller nettbrett i hele verden – om du laster dem ned.
Hver måned spanderer vi en film på våre tv-kunder. Du finner den i kategorien 'Månedens film'. Nye titler kommer inn hver uke, og under kan du lese om de ferskeste.
NH_Tv_3

Vi spanderer månedens film!

Hver måned spanderer vi en leiefilm på alle våre tv-kunder. Mars er intet unntak – nå kan du se filmen Pacific Rim hele måneden uten å betale for den.

Pacific Rim er en en actionfylt science fiction-film fra Guillermo del Toro, hvor menneskene må bruke gigantiske roboter for å beskytte seg mot en rominvasjon.

IMDb: 6,9

Spennende thriller med Elizabeth Olsen og Jeremy Renner

WIND RIVER er en kald og spennende thriller der Elizabeth Olsen spiller Jane Banner, en fersk FBI-agent som kastes ut i sitt første oppdrag. En jente blir funnet død i ødemarken, hun er barbeint og langt fra nærmeste hus.
Banner får hjelp i etterforskningen av den lokale jegeren Cory Lambert (Jeremy Renner) som har sterke bånd til lokalsamfunnet og en plaget fortid.

IMDb: 7,8

"En bunnsolid, moderne westernfilm" – Aftenposten, terningkast 5
"Engasjerende og intelligent thriller" – Dagbladet, terningkast 5
"Skuespillet er virkelig førsteklasses" – Dagsavisen, terningkast 5
"Skakende intens thriller" – Adressa, terningkast 5
"Varmt drama og iskald spenning" – Stavanger Aftenblad, terningkast 5
"Isnende kald thriller" – Fædrelandsvennen, terningkast 5
"Et dyptloddende plot, smart klipping og sterkt spill" – Klassekampen, terningkast 5

 

My little Pony: Filmen

Mørke krefter truer Ponyville. Derfor setter Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy, and Rarity ut på en uforglemmelig reise, som tar dem med utenfor Equestria, hvor de møter både nye venner og spennende utfordringer hvor de gjennom sitt magiske vennskap må redde Ponyville.

Endelig er Paddington tilbake!

I den etterlengtede oppfølgeren har Paddington flyttet inn hos familien Brown i London. Alle elsker den sjarmerende lille bjørnen som både sprer glede og marmelade hvor enn han går.

Da Paddington leter etter den perfekte presangen til sin tante Lucys hundreårsdag finner han en bok i Herr Grubers butikk. For å få råd til å kjøpe boken må Paddington begynne å jobbe. Men plutselig blir boken stjålet! Nå er det opp til Paddington og familien Brown å avsløre tyven. En skurk som også ser ut til å være en forkledningens mester...

IMDb: 8,0

 

Solsidan - Filmen

Når TV-serien blir film, blir livet mer komplisert på Solsidan. Alex & Anna, Fredde & Mickan og Ove & Anette sliter med ulike livskriser som skilsmisse og barnløshet, samt uskrevne baderegler i Torekov.

IMDb: 6,9

Justice League

Drevet av sin gjenvunnede tro på menneskeheten og inspirert av Supermanns uselviske handling, søker Bruce Wayne hjelp i sin nye allierte, Wonder Woman, i kampen mot en enda større fiende.

Sammen jobber Batman og Wonder Woman for å finne og rekruttere et lag av superhelter, som kan kjempe sammen mot en nylig våknet trussel. Tross opprettelsen av denne hittil usette gruppen av helter – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og Flash – kan det kanskje allerede være for sent til å redde planeten fra et angrep av katastrofale dimensjoner.

IMDb: 6,8