Kald vår? TV3 inviterer deg inn i varmen

Torsdag 5. april blir vi med til Oslos underverden i TV3s nye krimserie «Rekyl». Vi har også tro på en annen nysatsing fra TV3, nemlig «Han heter ikke William» med Thomas Hayes i hovedrollen, bedre kjent som William fra Skam. Serien legger seg i samme sjanger som blant andre Thomas Giertsens «Helt Perfekt». Du får også et gjensyn med Gordon Ramsey i matprogrammet «The F Word».

4. april 2018

Premiere!
Han heter ikke William
Torsdag 5. april kl. 22:00 på TV3

Humorserie med Thomas Hayes i rollen som seg selv. Hva skjer når man har opplevd en eventyrlig suksess over natta? Hva er veien videre, hvem er egentlig vennene dine og hvem prøver å lure deg? En morsom serie basert på virkeligheten, eventuelt virkeligheten presentert som en dramaserie. Hvem vet? I serien spiller Hayes mot Eivind Sander, som fungerer som en slags mentor og som ødsler av sin skuespillererfaring, mens Hayes kan tilby Sander sårt tiltrengt sosiale medier-opplæring.

Med i serien er også Hayes manager Harald Dal, samt andre kjendiser som Linni Meister, Per Heimly, Peter Stormare, Stig Henrik Hoff og Fridtjof Så heim.

Premiere!
Rekyl
Torsdag 5. april kl. 21:00 på TV3

Norsk krimserie fra Oslos underverden. Inspirert av virkelige saker, om en gjeng kriminelle som mener politiet stakk av med penger og dop etter en enorm razzia. Nå vil de bevise at politiet er korrupt, få pengene tilbake og kvitte seg med den enorme gjelden de har til et syndikat langt verre enn dem selv.

Med blant andre Odin Waage, Silje Torp, Petronella Barker, Inga Ibsdottir, Jesper Malm, Duc Mai-The og Kyrre Hellum.

Premiere!
The F Word
Tirsdag 17. april kl. 20:30 på TV3

Den verdenskjente mesterkokken Gordon Ramsey bedømmer familier fra hele landet i en kokkekonkurranse der mye står på spill. The F Word er en helt ny type matprogram; frisk og røft. Gordon gir deg helt ny type oppskrifter med humor og gjester. Matprogrammet for deg med appetitt for livet!

Will & Grace
Vises mandag - torsdag kl 22:30 på  TV3

Tro det eller ei: men et tiår etter forrige sesong er komiserienes freidige firspann tilbake! Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes og Megan Mullally gjeninntar sine roller som Will, Grace, Jack og Karen i den enestående gavepakken. Når denne gjengen bivåner verdens (under)gang, blir det ikke fritt for skarpe replikker og vennlig munnhoggeri.

Sesongpremiere!
Garasjen
Vises mandag - torsdag kl 21:30 på  Viasat 4

I programserien 'Garasjen' møter bilentusiast Asgeir Borgemoen likesinnede med lidenskap for bil og bilsport. Det begynner å bli mange år siden Asgeir ga ut hitalbumet 'Sjefer over alle sjefer' og var alle barnas store superhelt. Nå er de fleste av de blitt voksne, men følger like ivrig med Asgeir som programleder og sjef for det populære bilprogrammet.