Ny sesong av den populære serien «Legion»

«Legion» ble en stor kritikerfavoritt da den først dukket opp på tv i fjor. Serien er skapt av Noah Hawley («Fargo»), baserer seg på «X-Men»-universet, og er produsert i samarbeid med Marvel.

4. april 2018

Serien ønsket å gi en helt ny vri på superheltsjangeren, og tok seerne med på en visuell fest full av narrative krumspring, kreative fortellergrep og et unikt karaktergalleri.

I første sesong møtte vi David Haller (spilt av Dan Stevens, kjent fra «Downton Abbey») som var innlagt på mentalsykehus med diagnosen paranoid schizofreni. Spørsmålet som tidlig meldte seg var imidlertid hvilke av Davids «vrangforestillinger» som var et resultat av superkreftene hans.

Sesong to lover mer av det som gjorde første sesong til en av de mest bemerkelsesverdige seriene i fjor. Men serieskaper Hawley avslører samtidig at vi kan vente oss enda flere overraskelser og lek med sjangergrep i sesong to.

– Om første sesong handlet om å utforske en sinnssyk mann i en tilregnelig verden, ønsket jeg å snu det på hodet i år. Kanskje David er den tilregnelige i en sinnssyk verden?, uttaler han ifølge Nerdist.

«Legion» sesong to har premiere på FOX 5. april kl. 21.55.
FOX kan velges inn ved bruk av 1 poeng.