Hopp til hovedinnholdet

HISTORY og H2 – nå tilgjengelig som valgfrie kanaler

Endelig er de her! Kanalene HISTORY og H2 er nå tilgjengelig som valgfrie kanaler i din tv-pakke. De kan enkelt velges inn for 1 poeng på Mine Sider.

22. mai 2018

Altibox har inngått avtale om å distribuere de etterspurte kanalene HISTORY og H2. De legges nå til som valgfrie kanaler på både gammel og ny tv-løsning. Kanalene blir også tilgjengelig i Altibox-appen og TV Overalt-appen, med tilgang både i og utenfor hjemmet.

Det eneste du må gjøre er å velge inn kanalene via 'Mine sider' ved bruk av dine poeng. Kanalene blir ikke automatisk lagt til i din tv-pakke. De må velges inn med 1 poeng hver.

Varm opp til sommerens fotball-VM

For første gang inntar HISTORY gressmatten foran et stort internasjonalt fotballevent. Det betyr at du kan få med deg noen av de største øyeblikkene i fotballhistorien, via en rekke dokumentarer og kortfilmer fra fotballens verden. Du får se de største seirene, bitreste skuffelsene og mest uforglemmelige øyeblikkene.

I den nye dokumentarserien «Football’s Greatest Moments» får du med deg alt fra da Pelè vant verdensmesterskapet med Brasil i 1970 til da Diego Maradona vant VM med Argentina i 1986. Det blir også et gjensyn med kjente profiler som Beckham og Zidane som begge var sentrale når mesterskapet gikk av stabelen i 1998. Du får også et tilbakeblikk fra forrige VM i 2014 da Tyskland sjokkerte fotballverdenen med å slå vertsnasjonen Brasil hele 7-1.

Dokumentaren ser du på HISTORY fra mandag 28. mai kl. 21:00.

Fotballens gudfedre

I juni sendes godbiter som «Football Godfathers» med portretter av toneangivende managere, som blant andre Svennis og Louis Van Gaal. Du får også se «Football's Greatest Head-to-Heads», der det skal avgjøres hvem som fortjener tittelen som tidenes største fotball-ikon.

Gjør deg klar til sommerens fotball-VM og få med deg lidenskapen og alle godbitene på HISTORY i tiden frem til mesterskapet starter.

«Historiens mest forhatte» på H2

På kanalen H2 kan du blant annet få med deg flere dokumentarer om «Historiens mest forhatte». Du får fortellinger om alt fra diktatorene Hitler og Stalin til andre gamle storheter som Napoleon og Genghis Khan. Dokumentarene sendes på H2 hver mandag kl. 21:00.

Det kommer også nye episoder av serien «Ancient Aliens» på H2, til stor glede for mange fans.

Slik gjør du:
1. Logg inn på Mine Sider.
2. Under TV i menyen trykker du på «velg ditt innhold».
3. Under valgfritt innhold, velg inn kanalene du ønsker og trykk lagre.
4. Kanalene HISTORY og H2 kan velges inn for 1 poeng hver.

Kanal-plassering:
Plassering av kanelene HISTORY og H2 avhenger av hvilke andre kanaler du har i ditt abonnement.

For de fleste vil kanalene blir tilgjengelig på følgende nummer, med mindre du selv har sortert dine kanaler:

  • For kunder uten Eurosport-kanalene: 34 og 35.
  • For kunder med Eurosport-kanalene: 48 og 49.