Hopp til hovedinnholdet

Premierene på HBO Nordic du ikke bør gå glipp av

HBO Nordic byr på hele 5 premierer i juni. En ny serie fra Glee- og American Horror Story-skaperen, samt en ny sesong av den populære The Affair er noen av go'bitene du kan se frem til.

24. mai 2018
Pose - premiere på HBO Nordic 4. juni.

Den nye danseserien fra FX skildrer liv og samfunn i ulike segmenter av befolkningen i New York på 1980-tallet. Serien følger fremveksten av vogue-ball, den økende luksusen blant finanseliten i jappetiden og den litterære undergrunnsscenen.

Evan Peters og Kate Mara spiller paret «Stan» og «Patty» fra New Jersey, som blir revet med av det glamorøse og fascinerende New York på 80-tallet. James Van Der Beek spiller Peters sjef, finanskongen «Matt».

Pose er skapt av Ryan Murphy (Feud, American Horror Story, Glee), Brad Falchuk og Steven Canals, og Murphy har i tillegg regi på de to første episodene.

HBO Nordic

  • Kan velges ved bruk av 40 poeng
  • Inneholder tusenvis av serier og filmer
  • Har eget barneunivers – Toonix
  • Krever nye Altibox TV
  • Kan kjøpes som en egen pakke
Succession - premiere på HBO Nordic 4. juni.

Sabotasje, opprør og maktkamp oppstår i den mektige Roy-familien når familiens overhode (Brian Cox) ønsker å tre tilbake.

Serien er skapt av Jesse Armstrong, med Will Ferrel og Adam McKay som produsenter. Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun og Matthew Macfadyen har også roller i serien.

Marvel's Cloak & Dagger - premiere 8. juni.

Tenåringene Tandy Bowen og Tyrone Johnson kommer fra ulik bakgrunn. De blir kjærester og oppdager at de har superkrefter som fungerer best når de er sammen.

12 monkeys sesong 4 - premiere 16. juni.

Siste sesong av sci-fi serien basert på filmen med samme navn.

"12 Monkeys" er basert på Terry Gilliams film ved samme navn fra 1995, og er et kappløp med tiden der særdeles mye står på spill. Vi følger ferden til en tidsreisende (Aaron Stanford) fra en post-apokalyptisk fremtid. Han dukker opp i nåtiden på et oppdrag for å lokalisere og utslette kilden til en dødelig pest som på sikt vil kunne utrydde hele den menneskelige rase.

The Affair sesong 4 - premiere på HBO Nordic 18. juni.

Noah, Helen, Alison og Cole er i økende grad adskilt fra hverandre. Hver og en er i et nytt forhold, som tvinger de til å avgjøre om de er klar og villig til å slippe fortiden for godt i en sesong om nye starter, tragiske slutter og en evig-unnslippende mulighet for tilgivelse.

Ny skuespiller for sesongen er Sanaa Lathan (Shots Fired) i rollen som Janelle, en tøff rektor ved skolen hvor Noah underviser.

PS! Altibox mottar av sikkerhetsmessige årsaker innhold fra HBO Nordic like etter de har lansert titlene i sin egen HBO Nordic-tjeneste. Dersom innholdet fungerer slik det skal ved mottak, lanseres episodene samme i appen og tv-løsningen hos Altibox. Det betyr at nye episoder vanligvis vil være tilgjengelig på tilnærmet samme tidspunkt som de sendes i USA og hos HBO Nordic.