Hopp til hovedinnholdet

Visste du at vi spanderer leiefilm hver måned?

Hver eneste måned velger vi ut en leiefilm vi spanderer på våre tv-kunder. Månedens film i august er 'Bølgen'.

12. juni 2018

Hver eneste måned spanderer Altibox en leiefilm på sine tv-kunder. Denne filmen ligger i en egen kategori i filmkiosken kalt 'Månedens film'. Frem til 15. august spanderer vi også to ekstra leiefilmer.

Månedens film i august er 'Bølgen'
Alarmen går ved skredsenteret i Geirangerfjorden. Raset geologene har fryktet er et faktum og en gigantisk flodbølge er på vei mot Geiranger. Se 'Bølgen' nå slik at du er klar til oppfølgeren 'Skjelvet' kommer på en kino nær deg i slutten av august. 

De to ekstra leiefilmene du kan se uten å betale for dem er den koselige animasjonsfilmen 'Ozzy' og komedien 'Everybody Wants Some!!!' Du kan se de mellom 16. juli - 15. august uten kostnad.

bolgen
ozzy
everyonelovesome
Sommerkampanje i filmkiosken

I filmkiosken finner du også en sommerkampanje med en rekke filmer fra kun 19 kroner. Trykk på Altibox-knappen på fjernkontrollen din og trykk deretter på Altibox Film og Serier ikonet. Under kategorien 'Tilbud' vil du finne sommerkampanjen.

Altibox Film og Serier på alle skjermer gjør det enkelt for deg å oppleve filmens vidunderlige verden - enten du er hjemme eller ute på eventyr.

Du kan laste ned dine kjøpte filmer og serier til fem ulike enheter, og se de uten tilgang til internett. I Altibox Film og Serier gir deg tilgang til kjøpefilm rett etter at filmen har gått på kino og lenge før den havner i butikkhyllene eller til leie.

Last ned Altibox-appen og se ditt innhold på mobil og nettbrett

Med Altibox-appen kan du se film og serier i tillegg til dine opptak og tv-kanaler på mobil og nettbrett.

Leiefilm kan strømmes overalt i Norge med god internettforbindelse, mens kjøpefilmene og opptakene dine kan du laste ned og ta med deg hvor som helst i hele verden.

  1. Opprett Altibox-bruker, du trenger dette for å kunne leie og kjøpe filmer. Via 'Mine Sider' kan du eksempelvis velge inn og ut kanaler, kanalpakker og strømmetjenester.
  2. Last ned appen som passer til din dekoder.