Hopp til hovedinnholdet

Slik sendes fotball-VM

I dag sparkes fotball-VM 2018 endelig i gang. Du kan se alle kampene på TV 2 og NRK sine kanaler!

14. juni 2018

I dag braker det løs i Moskva med åpningskamp mellom vertsnasjonen Russland og Saudi-Arabia i gruppe A. Kampen ser du på NRK 1 kl. 17:00.

Salah mot Suárez

Allerede på mesterskapets dag to møtes Egypt og Uruguay kl. 14:00. Med Premier League´s toppscorer Salah og Uruguay´s giftige angrepsduo Suárez og Cavani i hovedrollene, kan det fort bli et målrikt oppgjør. Senere på fredagskvelden møtes nabolandene Portugal og Spania til en spennende duell i gruppe B.

Se alle kampene på TV 2 og NRK

TV2 og NRK sender 32 kamper hver og deler rettighetene til mesterskapet seg i mellom. De fleste kampene kan du se på hovedkanalene NRK 1 og TV 2, mens enkelte kamper sendes på NRK 2, NRK 3 og TV 2 Sportskanalen.

I tillegg vil alle NRK sine kamper strømmes direkte i NRK TV-appen, og alle TV 2 sine kamper kan du se på TV 2 Sumo. Når det gjelder sluttspillet sender TV 2 begge semifinalene, mens NRK 1 sender bronsefinalen og selve finalen 15. juli.

Hele sendeskjemaet med oversikt over alle kampene finner du her.

Norden sterkt representert

Av våre nordiske naboland er både Sverige, Danmark og Island med. Kan Åge Hareide som eneste norske bidrag i mesterskapet ta de danske drenger videre fra gruppe C? Hvordan vil det gå med «søta bror» som møter regjerende verdensmester Tyskland i gruppe F?

Og kan våre naboer fra sagaøya Island tukte selveste Argentina og Messi i gruppe D, slik at vi får et gjensyn med den legendariske «viking-klappen» fra fotball-EM i 2016?

Det er med andre ord nok å glede seg til. Nyt mesterskapet foran tv-skjermen hjemme i stua eller via Altibox-appen på mobil og nettbrett.