Hopp til hovedinnholdet

Høydepunkter på BBC Brit i juli

BBC Brit er kanalen med stor K det er verdt å velge seg inn når juli starter. Her får vi et gjensyn med den fryktløse programlederen Louis Theroux som avslører hvordan hverdagslivet er i et av USAs største lovlige bordeller. Kanalen skal også sende en rekke avslørende dokumentarer som feks. ''Panorama: Weinstein – The Inside Story'' og ''Fugitives''.

20. juni 2018
Burma with Simon Reeve

Mandag 2. juli kl. 21:15 på BBC Brit

Simon Reeve reiser til vakre og konfliktfylte Myanmar, der han blant annet besøker landets største by for å forstå hvordan landet utvikler seg. På reisen oppdager Simon en splittet befolkning hvor livet stadig blir bedre for enkelte, mens andre lever i frykt for militæret som fortsatt har enorm makt.

BBC Brit kan velges inn ved bruk av 1 poeng.

bbc_burma
Colombia with Simon Reeve

Onsdag 4. juli kl. 21:15 på BBC Brit

Colombia har vært rammet av en brutal borgerkrig i 50 år, og i denne dokumentaren reiser journalisten Simon Reeve gjennom det spektakulære landet for å forstå mer om de ulike partene i konflikten og historien bak landets ulike narkobander.

bbc_columbia
Panorama: Weinstein - The Inside Story

Torsdag 5. juli kl. 21:50 på BBC Brit

Harvey Weinstein var en av de mest suksessrike produsentene i Hollywoods historie, men bak glitter og glamour skjulte det seg en dyster historie full av trusler, mobbing og beskyldinger om seksuell mishandling. Avsløringene av Weinstein viser også hvor langt han gikk for å få sine anklagere til å holde tett.

bbc_weinstein
Louis Theroux: Louis and The Brothel

Fredag 6. Juli kl. 21:10 på BBC Brit

Den fryktløse programlederen Louis Theroux avslører hvordan hverdagslivet er i et av USAs største lovlige bordeller. Louis blir raskt involvert i de prostituertes liv og forstår at det ikke bare er mennene som betaler en pris for sexen. Dokumentaren avdekker problemstillinger og utfordrer vår forutinntatthet om verdens eldste yrke.

bbc_loius
Fugitives

Premiere: Torsdag 12. juli kl. 22:45 på BBC Brit

Denne dokumentarserien følger politiet i flere europeiske land mens de sporer opp farlige forbrytere som er ettersøkt i sine hjemland for alt fra mord til hvitvasking av penger. Dokumentaren viser hvor vanskelig det kan være å beskytte allmennheten og håndheve europeisk arrestordre.

BBc_fugitives
Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Premiere: Tirsdag 17. juli kl. 22:30 på BBC Brit
Sesong 2 (7 episoder)

Skribenten Giles Coren og den internasjonale kokken Monica Galetti legger nok en gang ut på reise til verdens mest bemerkelsesverdige hoteller. I første episode flyr de til den lille øya Tetiaroa i Fransk Polynesia, hvor de er omgitt av luksus, vakre korallrev og et yrende liv i havet.

BBC Brit kan velges inn ved bruk av 1 poeng.

BBC_amazinghotels