Hopp til hovedinnholdet

Vil du forme fremtidens tele- og underholdningstjenester?

Da begynner du å få dårlig tid. Altibox utvikler dem nå – og vi trenger din hjelp.

3. juli 2018

I fjor lanserte Altibox en ny underholdningsopplevelse som gir kundene sømløs tilgang til tv, strømming, filmer, serier og opptak via verdens raskeste fiberoptiske nettverk.  

Med fiberinfrastruktur i verdensklasse til hver eneste kunde som utgangspunkt har Altibox en solid ledelse i det norske fibermarkedet. De siste åtte årene har Altibox ligget på førsteplass i Norges største uavhengige kundetilfredshetsundersøkelse. Nylig passerte vi 500.000 oppkoblede kunder – og vi har ikke tenkt å slippe gasspedalen.

En svært viktig brikke i suksessen vår er den knallharde innsatsen fra et skarpt, ærgjerrig og veldrevet fagmiljø som er ledende på sine felt. Altibox har i dag 180 ansatte - blant dem flere av landets fremste designere, tjeneste- og produktutviklere. Og vi trenger enda flere. 

Nå søker vi derfor deg som er:

Snart kommer det enda flere spennende stillinger. Følg med etter sommeren! 

Les mer på lyse.no/karriere

 

Altibox - en del av Lyse-konsernet.