Hopp til hovedinnholdet

Mye bra på BBC i august

BBC Earth og BBC Brit byr i august på både nye serier og nye sesonger av elskede programmer. Her får du alt fra dinosaur- og supermarked-forskning til ferske rapporter fra Louis Theroux sine interessante oppdagelsesreiser og spørreprogrammene QI og Pointless.

8. august 2018

BBC Earth

Deadly Dinosaurs
Premiere: Søndag 12. august, kl. 17:00
Sesong 1 (10 episoder)

Steve Backshall jakter på dødeligste dyrene som noensinne har eksistert på Jorden - dinosaurene. Forskere er midt i en gullalder av dinosaurfunn som utfordrer eksisterende teorier. Blant annet er det nye teorier som viser at den skremmende Tyrannosaurus rex hadde fjær, og at dinosaurer ikke kunne brøle.

BBC Earth kan velges inn ved bruk av 1 poeng.

Dinosaurer fascinerer de fleste, og i denne serien får du bli litt bedre kjent med det siste nye innen forskning av disse dødelige dyrene.

Supermarket Secrets
Premiere: Mandag 20. august, kl. 22:00
Sesong 2 (3 episoder)

Illojale kunder, online shopping og heftige priskriger har bidratt til store endringer i britiske supermarkeder. I denne serien får du et innblikk i hvilke teknologiske innovasjoner og markedsføringsstrategier supermarkedene har benyttet for å tilpasse seg den raskt endrende forbrukeratferden.

Animals with Cameras
Premiere: Torsdag 30. august, kl. 22:00
Sesong 1 (3 episoder)

I denne fantastiske dokumentarserien slår naturfotografen Gordon Buchanan seg sammen med forskere og naturvernere, og resultatet er helt unike øyeblikk fra dyreverdenen. I serien møter du blant annet en foreldreløs sjimpanse hvor teamet undersøker mulighetene for at en annen sjimpansefamilie kan ta han til seg.

Å få et nærmere innblikk i dyrenes liv er både interessant og lærerikt. Utfordringen for naturfotografer er ofte å komme tett nok på den ville naturen. Så hva om man lot dyrene selv være kameramenn? Resultatet ser du i denne serien!

BBC Brit

QI
Premiere: Mandag 27. august, kl. 22:00
Sesong 16 (16 episoder)

Sandi Toksvik er tilbake med en ny sesong av det prisbelønte spørreprogrammet QI. Programmet er full av fakta om temaer som er så vanskelige at deltagerne nesten aldri finner riktig svar, så poengene tildeles svar som er «nokså interessante». Programmet gjestes av kjente fjes fra underholdningsverdenen, mens Alan Davies er fast deltager.

Du kan se QI og mye mer ved å velge inn BBC Brit for 1 poeng.

Sandi Toksvig er dronningen av humorquiz, og denne sesongen, som alle de foregående, vil garantert være full av både morsomheter og mer eller mindre interessante faktaopplysninger.

Pointless
Premiere: Mandag 27. august, kl.19:55
Sesong 9 (55 episoder)

Det er duket for en ny sesong av det britiske spørreprogrammet, der fire lag konkurrerer om å finne obskure, men korrekte svar på spørsmål. Målet er få den laveste poengskåren, og hvis et lag klarer å finne et svar som ingen av de 100 spurte har gitt, har de muligheten til å vinne jackpoten. Alexander Armstrong og hans poengløse venn Richard Osmon sørger for god stemning.

270818_Pointless

Louis Theroux's Weird Weekends
Premiere: Torsdag 30. august, kl. 21.00
Sesong 3 (6 episoder)

I dette programmet finner den uredde reporteren Louis Theroux frem passet og legget ut på en reise til samfunnets ytterkanter. Han reiser blant annet til Japan, der det er stor etterspørsel etter europeiske menn og får jobb som eskorte for japanske forretningskvinner.

Louis Theroux er en reporter ulik noen andre, og det gjør at han finner de unike historiene. Denne sesongen kan du se ham brøle, bli hypnotisert, være eskorte og mye mer.