Hopp til hovedinnholdet

Sesongpremierer på HBO Nordic

Nye sesonger av Ballers og Insecure er nå ute, og der er det mye å se frem til i høst. I tillegg er endelig andre halvdel av sesong fire av Fear the Walking Dead her!

10. august 2018

Høsten er her, og det betyr at TV-seriene du har ventet på endelig vender tilbake til skjermen. Mandag 13. august kom HBO Nordic med nye episoder av både Ballers, Insecure og Fear the Walking Dead. I tillegg anbefales de nye seriene Sharp Objects og Castle Rock, som ble lansert i sommer, på det sterkeste. Så enten du venter på fortsettelsen av en serie du følger, eller er på jakt etter en ny favorittserie - ta en titt!

HBO Nordic

  • Krever nye Altibox TV
  • Kan kjøpes som en egen pakke
  • Kan velges ved bruk av 40 poeng
  • Inneholder tusenvis av serier og filmer
  • Har eget barneunivers – Toonix

BALLERS - Sesong 4 (9x30 min). Premiere 13. august

Ballers er satt til Miami og følger en gruppe tidligere og nåværende profesjonelle amerikanske fotballspillere, deres familie, venner og forretningspartnere. Serien skildrer spillernes utfordringer både på og utenfor banen. Ballers er skapt av Steve Levinson (Entourage) og produsert av blant andre Mark Wahlberg (Entourage). I denne sesongen reiser Spencer (Dwayne Johnson) og Joe (Rob Corddry) til Los Angeles i søken etter nye talenter fra idrettsverdenen.

IMDb: 7,6

INSECURE - Sesong 3 (8x30 min). Premiere 13. august

Issa (Issa Rae) og Molly (Yvonne Orji) er to bestevenninner som må hanskes med en uendelig mengde pinlige situasjoner i sin hverdag. Serien er filmet i og rundt Los Angeles, og følger Issa i hennes forsøk på å finne en hensikt i sitt liv som en «awkward black girl». Serieskaper Issa Rae står blant annet bak New York Times-bestselgeren «The Misadventures of Awkward Black Girl» fra 2015, og har vært inkludert i Forbes «30 under 30»-liste to ganger.

IMDb: 7,8

FEAR THE WALKING DEAD - Sesong 4b. Premiere 13. august

I andre halvdel av fjerde sesong blander karakterenes umiddelbare fortid seg med en usikker nåtid, hvor de står overfor nye venner, fiender og trusler. De kjemper en konstant kamp for og mot hverandre - og mot en horde av levende døde. Blandt de medvirkende er Lennie James (fra søsterserien The Walking Dead), Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo og Danay Garcia.

IMDb: 7,0

SHARP OBJECTS - Sesong 1

Miniserie basert på den bestselgende forfatteren Gillian Flynns bok med samme navn.  Journalist Camille Preaker (Amy Adams) blir motvillig sendt tilbake til sin hjemby for å dekke tragedien som involverer drapet på to tenåringsjenter. Når Camille avdekker nye spor i jakten på en sannsynlig dobbeltmorder, begynner hun i skremmende stor grad å identifisere seg med ofrene.

IMDb: 8,3

CASTLE ROCK - Sesong 1

Castle Rock er en psykologisk grøsser-serie lagt til Stephen Kings multivers, og den kombinerer den mytologiske skalaen og personfortellingen til Kings best likte romaner. En episk saga om lys og mørke utspiller seg på noen få kvadratkilometer i Maines skogsområde.

IMDb: 8,8

PS! Altibox mottar av sikkerhetsmessige årsaker innhold fra HBO Nordic like etter de har lansert titlene i sin egen HBO Nordic-tjeneste. Dersom innholdet fungerer slik det skal ved mottak, lanseres episodene samme dag i appen og tv-løsningen hos Altibox. Det betyr at nye episoder vanligvis vil være tilgjengelig på tilnærmet samme tidspunkt som de sendes i USA og hos HBO Nordic.