Hopp til hovedinnholdet

Vi spanderer leiefilm

I september spanderer vi hele tre leiefilmer på våre tv-kunder. Se hvilke her!

31. august 2018

Hver eneste måned spanderer Altibox en leiefilm på sine tv-kunder. Denne filmen ligger i en egen kategori i filmkiosken kalt 'Månedens film'. I september spanderer vi også to ekstra leiefilmer.

Ekspedisjon Knerten og Father Figures 

De to ekstra leiefilmene du kan leie i september uten å betale for dem er den koselige barnefilmen Ekspedisjon Knerten og komedien Father Figures.

I Ekspedisjon Knerten flytter Lillebror med Knerten og familien sin til Vestlandet, men drømmer om enda større ekspedisjoner, som å være en polfarer som kjemper seg gjennom snøen mot polpunktet.

I Father Figures finner to tvillingbrødre ut at moren deres har løyet om deres angivelig avdøde far helt fra de var små, og de to legger ut på en ferd for å finne den ekte faren deres.

Månedens film i september er Johnny English

Under begravelsen til en britisk spion, dør alle spionene som er tilstede i et attentat. Nå er det bare én britisk spion igjen: Johnny English, Storbritannias siste håp. I komedien blir det et gjensyn med skuespilleren Rowan Atkinson, bedre kjent som 'Mr. Bean'.

Slik ser du filmene i Altibox Film og Serier

I Altibox Film og Serier finner du leiefilmene vi spanderer under kategorien 'Tilbud' og deretter under en egen samlekategori 'Altibox spanderer leiefilm'.

Du som har nye Altibox TV og vår nyeste dekoder kan trykke på Altibox-knappen på fjernkontrollen din, velge Altibox Film og Serier ikonet og deretter finne frem til riktig kategori i menyen til venstre.

Har du en eldre dekoder kan du enten trykke på den gule knappen på fjernkontrollen for å komme rett til 'Film og Serier', eller gå via 'TV portal'-knappen og velge 'Film og Serier'. Finn deretter frem til riktig kategori i menyen til venstre.

I filmkiosken kan du også finne flere kampanjer med en rekke rabatterte filmer. Altibox Film og Serier på alle skjermer gjør det enkelt for deg å oppleve filmens vidunderlige verden - enten du er hjemme eller ute på eventyr.

Kjøpefilm rett fra kino

Du kan også laste ned dine kjøpte filmer og serier til fem ulike enheter, og se de uten tilgang til internett. Altibox Film og Serier gir deg tilgang til kjøpefilm rett etter at filmen har gått på kino og lenge før den havner i butikkhyllene eller til leie.

Last ned Altibox-appen og se ditt innhold på mobil og nettbrett

Med Altibox-appen kan du se film og serier i tillegg til dine opptak og tv-kanaler på mobil og nettbrett.

Leiefilm kan strømmes overalt i Norge med god internettforbindelse, mens kjøpefilmene og opptakene dine kan du laste ned og ta med deg hvor som helst i hele verden.

  1. Opprett Altibox-bruker, du trenger dette for å kunne leie og kjøpe filmer. Via 'Mine Sider' kan du eksempelvis velge inn og ut kanaler, kanalpakker og strømmetjenester.
  2. Last ned appen som passer til din dekoder.