Hopp til hovedinnholdet

De urørlige, eller The Intouchables som den er bedre kjent som, er en av de mange gode filmene du nå kan se på FilmFavoritter fra Viasat.

Hvilken film vil du se i dag?

Den nye strømmetjenesten FilmFavoritter har et tresifret antall filmer å velge blant, og for å gjøre det enklere for deg å finne et sted å starte, ønsker Altibox å komme med fem filmanbefalinger.

4. september 2018

Altibox har lansert FilmFavoritter! Men å faktisk velge film er ikke alltid enkelt - ofte bruker man minst like lang tid på å foreta riktig valg som varigheten til filmen. Og når man plutselig får tilgang til et stort filmbibliotek med over 150 filmer, sier det seg selv at det kan ta litt tid å få full oversikt over hva som er tilgjengelig. Derfor har vi foretatt et dypdykk for deg, slik at du kan kunne trykke på "Play" med én gang. Her er fem anbefalinger i FilmFavoritter:

filmfavoritter_logo_rgb_blaa

·  Levert av Viasat
·  Gir tilgang til et helt nytt filmbibliotek med et stort utvalg film fra de mest populære sjangrene
·  Inneholder til enhver tid et tresifret antall filmer for barn og voksne
·  Krever nye Altibox TV – oppgrader i dag
·  Kan velges inn ved bruk av 15 poeng

Taken (IMDb 7,8)

Bryan Mills har pensjonert seg fra CIA, men når datteren blir kidnappet i Paris, må han bruke sine evner for å få henne tilbake. Som Liam Neeson sier: «I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills, skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you.»
[long pause] «Good luck.»

Taken-
De urørlige (IMDb 8,5)

Mange er skeptiske til filmer som ikke er fra Norge eller Hollywood, men franske The Intouchables er et ypperlig eksempel på at man da risikerer å gå glipp av noe helt fantastisk. I denne herlige filmen møter vi rikmannen Philippe, som er lam etter en ulykke. Når han søker en personlig assistent til å hjelpe seg med store og små utfordringer i hverdagen, finner han Driss, som definitivt skiller seg fra de andre søkerne til jobben. Sammen finner de begge veien til et bedre liv. Flott skuespill og en film full av kjærlighet og varme plasserer denne på alles «må se»-liste.

Blue Jasmine (IMDb 7,3)

Woody Allen har bygget sin karriere på sære, sjarmerende og småmorsomme filmer. I Blue Jasmine går han en litt annen vei, der han presenterer en moderne versjon av Tennessee Williams sitt klassiske teaterstykke «En sporvogn til begjær». Overklassekvinnen Jasmine (fantastisk spilt av Cate Blanchett) sin mann (Alec Baldwin) blir avslørt som kriminell. Hun drar til sin søster i San Fransisco og prøver å opprettholde sin sosiale status i en ny tilværelse. Det er ingen umiddelbar suksess.

Der Untergang (IMDb 8,2)

En meget interessant film om Hitlers siste dager, tilbragt i en bunker under Berlin. Omgitt av sine støttespillere prøver en svekket og syk Hitler å lansere en motoffensiv for å forsvare byen mot Den røde armés inntog, men alle unntatt han vet at kampen allerede er over. Bruno Ganz er fantastisk i rollen som Føreren, der han gjengir hans tanker, stemme og fakter på en måte som gjør at man virkelig føler at man får et innblikk inn i mannen mange ser på som den verste noensinne.

Svod_derUntergang
Paper Man (IMDb 6,6)

Richard Dunne (spilt av Jeff Daniels) er en forfatter som gjennomgår en midtlivskrise. Med skrivesperre og stadig nærmere en separasjon fra sin kone (Lisa Kudrow) står han fast i livet. Heldigvis har han en usynlig venn, superhelten Captain Fantastic (Ryan Reynolds), som hjelper ham på vei. Så får han en ny venn, tenåringen Abby (Emma Stone), og prøver med hennes hjelp å finne ut hvem og hvorfor han er. «Paper Man» handler om menneskelige forhold og er en litt skjult skatt.

Vil du se en av disse filmene, eller en av de 150 andre som nå finnes på FilmFavoritter? Velg inn tjenesten her:
www.altibox.no/mine-sider/tv/velg-ditt-innhold