Hopp til hovedinnholdet

Endringer i TV 2s sportskanaler

TV 2 har på kort varsel valgt å gjøre endringer i sine sportskanaler. Her får du en oversikt over endringene:

19. september 2018

TV 2 Sportskanalen med nytt navn
18. september byttet TV 2 Sportskanalen navn til TV 2 Sport 2. Dette er kun en navneendring, og kanalen TV 2 Sport 2 kan fortsatt velges inn ved bruk av 1 poeng i ditt innhold. Kanalen vil fortsatt være fylt med norsk hockey og håndball, sykkel og annen spennende sport.

TV 2 Sport Premium 3 utgår
Samtidig har TV 2 gjort endringer på sine Sport Premium-kanaler, og samlet alt innholdet på to kanaler istedenfor tre. De legger dermed ned kanalen TV 2 Sport Premium 3, og fordeler dette innholdet på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport Premium 2. Innholdet på TV 2 Sport Premium-kanalene er det samme som før.

Ny kanal - TV 2 Sport 1
TV 2 lanserte samtidig en helt ny kanal: TV 2 Sport 1. Det er ingen enighet mellom Altibox og TV 2 om distribusjon av denne kanalen. Dersom du ønsker tilgang, må du kjøpe eget abonnement på TV 2 Sumo.

UEFA Champions League
TV 2 kjøpte tidligere i år rettighetene til å vise én kamp hver kampdag i Champions League, inkludert finalerundene. Selve finalen sendes av både Viasport og TV 2. Vi har laget en oversikt over hvordan du kan se Champions League i høst. Les mer og se kampoppsett og kanaloversikt for rundene her.