Serienyheter på HBO Nordic i høst

Utover høsten kommer det flere nye seriepremierer på HBO Nordic. Les mer om noen utvalgte godbiter her!

20. september 2018
HBO Nordic i høst

Høsten er her og det betyr at flere av tv-seriene du har ventet på vender tilbake til skjermen. Hittil i september har det vært seriepremierer på blant annet Mayans MC, Kidding og A Discovery of Witches. I tillegg har også The Deuce hatt sesongpremiere på sesong 2.

Utover høsten kommer det enda flere nye godbiter på HBO Nordic. Så enten du venter på fortsettelsen av en serie du følger, eller er på jakt etter en ny favorittserie - ta en titt og les mer om noen utvalgte godbiter her!

HBO Nordic

  • Krever nye Altibox TV
  • Kan kjøpes som en egen pakke
  • Kan velges ved bruk av 40 poeng
  • Inneholder tusenvis av serier og filmer
  • Har eget barneunivers – Toonix
MANIFEST

I mysteriethrilleren Manifest lander Montego Air Flight 828 trygt etter en turbulent flyvning. Passasjerene er først lettet over å ha overlevd, men så finner de ut at de har vært savnet og antatt døde i over 5 år. Familie og venner har i mellomtiden sørget, gitt opp håpet og gått videre i livet. Noen av deres nære og kjære har også gått bort, mens tiden har stått stille for passasjerene om bord. Samtidig som den nye virkeligheten gradvis går opp for de, oppdager flere at de trolig var ment for noe større...

Premiere 25. september på HBO Nordic.

MR. INBETWEEN

Serien Mr. Inbetween er basert på den prisvinnende kortfilmen av den australske skuespilleren Scott Ryan. Ryan spiller den kriminelle Ray Shoesmith, som også prøver å balansere rollene som eks-mann, familiefar, kjæreste og bestevenn.

Premiere 26. september på HBO Nordic.

CAMPING

En amerikansk nyinnspilling av den britiske serien Camping. En campingtur går ikke helt etter planen. Det som var ment å være en idyllisk bursdagsfeiring av Walt sin 44-årsdag og en herlig helg ute i naturen, blir isteden en helg der ekteskap settes på prøve og kvinnerivalisering oppstår. Med Walts aggressivt kontrollerende kone Kathryn, hennes merkelige søster, en hellig eks-bestevenn og en wannabe Lars Monsen på ett og samme sted, blir dette en helg man sent kan glemme..

Premiere 15. oktober på HBO Nordic.

LEGACIES

Legacies er en spin-off serie av 'The Originals' som følger Hope Mikaelson, datteren til Klaus Mikaelson og Hayley Marshall, som er nedstammet fra noen av de mektigste vampyr-, varulv- og hekseblodlinjer. To år etter hendelsene til 'The Originals', begynner 17 år gammel Hope på Salvatore School for Young and Gifted. Skolen er et fristed hvor vesener, hekser og varulver kan lære å kontrollere sine overnaturlige evner og impulser. Vampyrserien omhandler den neste generasjonen overnaturlige skapninger ved skolen.

Premiere 26. oktober på HBO Nordic.

RAY DONOVAN - Sesong 6

Ray Donovan er tilbake! Historien om den plagede "fikseren" som kalles inn for å få problemene til kjendiser, idrettsfolk og forretningsmoguler til å forsvinne, er ikke over enda.

Handlingen har hittil foregått i de rike og berømtes mekka, Los Angeles. I den 12 episoder lange nye sesongen flyttes imidlertid handlingen til New York City. Rays karriere har endret seg og han leter etter et sted å gjenoppbygge livet sitt både personlig og profesjonelt.

IMDb: 8,3

Sesongpremiere 29. oktober på HBO Nordic.

ESCAPE AT DANNEMORA

Escape at Dannemora er basert på en sann historie om to drapsdømte fanger som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av en kvinnelig fengselsbetjent, som hadde en affære med dem begge. Emmy-vinner Ben Stiller står for regien av alle åtte episodene. Vil miniserien kunne tilføre noe nytt til det kjente rømningsforsøket som fant sted i delstaten New York tilbake i 2015?

Premiere 19. november på HBO Nordic.

VIKINGS - Sesong 5b

Vikings er tilbake! Del 2 av seriens femte sesong har premiere omlag et år etter at første del ankom HBO Nordic. Den andre halvdelen av sesongen er full av både allianser og forræderi ettersom vikingene fortsetter å kjempe for å regjere verden.

I Vikings blir vikingenes verden blir brakt til live gjennom reisen til Ragnar Lodbrok, den første vikingen fra nordiske sagn som har dukket opp i historiebøkene, en mann på grensen til en myte. Historien begynner i det 8. århundre i Skandinavia, hvor Ragnar Lodbrok er en kriger og en bonde som drømmer om å finne rikdom ved å trosse tradisjonen med å dra østover på plyndringstokt...

Ta et gjensyn med sesong 1-4 som ligger ute, slik at du er klar til sesongpremiere senere i høst. Første halvdel av sesong 5 (a) kommer ut på premieredagen til andre halvdel av sesong 5 (b).

IMDb: 8,6

Sesongpremiere 29. november på HBO Nordic.

PS! Altibox mottar av sikkerhetsmessige årsaker innhold fra HBO Nordic like etter de har lansert titlene i sin egen HBO Nordic-tjeneste. Dersom innholdet fungerer slik det skal ved mottak, lanseres episodene samme dag i appen og tv-løsningen hos Altibox. Det betyr at nye episoder vanligvis vil være tilgjengelig på tilnærmet samme tidspunkt som de sendes i USA og hos HBO Nordic.