Favoritter tilbake på FOX

The Walking Dead er endelig tilbake og starter 1 1/2 år etter at krigen med Negan ble avsluttet. 2. sesong av 9-1-1 og The Gifted, samt et Atlanta maraton er det FOX kan lokke deg med denne måneden.

1. oktober 2018
THE WALKING DEAD - Sesong 9

Et og et halvt år har gått siden krigen mot Negan ble avsluttet, og de overlevende er i ferd med å bygge en ny sivilisasjon under Ricks ledelse. Gruppen opplever uventede hindere, fare, og som alltid - walkers.

Like før premieren kan du se 'Talking Dead Spesial', hvor Yvette Nicole Brown setter seg ned med fans, skuespillere, produsenter og tv-entusiaster for å gå gjennom tidligere sesonger i påvente av sesong 9 av 'The Walking Dead'.

Premiere mandag 8. oktober kl. 22.00 på FOX.

 

Kanalen FOX kan velges inn ved bruk av 1 poeng.

9-1-1 Sesong 2

Dramaserien 9-1-1 tar oss med på innsiden av den dramatiske og actionfylte hverdagen til politi, ambulanse og brannvesen. De som er avgjørende når liv og helse står på spill, kastes inn i de mest skremmende, sjokkerende og nervepirrende situasjoner. Samtidig som de nærmest lever for å hjelpe andre har de også sine egne liv å holde styr på, noe som ikke er enkelt med et yrke hvor den minste feil kan bli fatal.

Premiere onsdag 24. oktober kl. 22.00 på FOX.

fox_thegifted
THE GIFTED - Sesong 2

Til alle som elsker x-men universet, kommer nå sesong 2 av The Gifted. Mutant Underground har fått seg et nytt hovedkvarter i Washington D.C., men befinner seg i et stadig mer polariserende samfunn hvor det virker mindre og mindre sannsynlig at mutanter og mennesker kan leve sammen i fred.

Premiere torsdag 18. oktober kl. 21.00 på FOX.

ATLANTA MARATON

Atlanta mottok ikke mindre enn 16 nominasjoner for årets emmy-priser. Av denne grunn viser FOX hele sesongen lørdag 6. oktober fra kl. 21.00. Atlanta er en dramakomedie hvor vi møter fetterne Earn Marks og Alfred Miles som prøver å slå seg opp i Atlantas rapscene som henholdsvis manager og rapstjerne. Atlanta har fått hee 8,6 i score på IMDb.

Atlanta maraton lørdag 6. oktober fra 21.00 på FOX.