Rig 45, Anne Anka og Aber Bergen

TV 3 hiver seg inn i kampen om seerne med premierer som 'Aber Bergen', 'Rig45', og 'I lomma på Silje'. Og vi får se Anne Anka gjør comeback i 'Svenske Hollywoodfruer'.

1. oktober 2018
TV3_hollywood

Svenske Hollywoodfruer

Anna Anka gjør comeback og er klar til å skrive ny tv-historie. Det er hele ni år siden vi ble introdusert for Anna, og mye har forandret seg siden sist vi så henne på tv. Hun har vært gjennom en omfattende skilsmisse fra verdensartisten Paul Anka og påfølgende omsorgstvist angående deres to barn. I dag lever hun et luksuriøst liv med sin nye, yngre kjæreste David, men hennes comeback i Svenske Hollywoodfruer går alt annet enn stille for seg.

Det blir intriger og høylytt drama når Maria Montazami skal forsvare tittelen som Sveriges største reality-stjerne, Elena Belle havner i skuddlinjen, og Sofie Prydz innser at lite kan redde henne når det kommer til fruekrangel.

Sesongpremiere mandag 8. oktober kl. 20:30 på TV3.

TV3_rig45

Rig 45

Etter en ulykke på Rig 45 blir Andrea sendt til oljeplattformen for å etterforske hendelsen. Hun innser raskt at noe ikke stemmer. Hele mannskapet bærer på hemmeligheter, og Andrea begynner å mistenkte at en av personene kan stå bak. Alle er mistenkte og mannskapet er desperate etter å finne ut hvem, og hvorfor. Bak hvert eneste hjørne er det en mulig morder. Hvem vil overleve? Med blant annet Jakob Oftebro.

Premiere onsdag 10. oktober kl. 21.30 på TV3 .

Aber Bergen

Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret Aber Bergen. Mye har skjedd på bare ett år, og Erik Aber må avfinne seg med å samarbeide litt tettere med svigerfar enn han kanskje hadde blitt forespeilet. Etter å ha meldt seg inn i KrF på grunn av dårlig samvittighet i ungdomsårene, springer det seg nå ut nye karrieremuligheter for den kontroversielle forsvarsadvokaten. Med bl.a. Odd-Magnus Williamson, Ellen Dorrit Petersen, Line Verndal.

Sesongpremiere torsdag 11. oktober kl. 21.30 på TV3.

TV3_silje

I lomma på Silje

Silje Sandmæl flytter inn hos fem norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! For er det egentlig nødvendig å bruke 10 000 i måneden på å spise ute? I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje vil både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter, slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

Premiere onsdag 24. oktober.