Nye Altibox TV er laget for å være enkel i bruk, samtidig som det skal inneholde alle tjenester og funksjoner som trengs for å skape en god tv-opplevelse for alle.

– Ganske enkelt en bedre tv-løsning

Øistein (67) og Marit (62) har det siste året hatt nye Altibox TV, og de er strålende fornøyd med sin nye tv-hverdag. – Den gamle løsningen var helt grei, men nye Altibox TV er definitivt mye, mye bedre, sier de.

19. oktober 2018

Over 150.000 husstander har allerede foretatt overgangen fra den gamle tv-løsningen til nye Altibox TV etter at sistnevnte ble lansert sommeren 2017. Det er likevel ennå mange som sitter på gjerdet og vurderer om de skal oppgradere.

– Jeg kjenner mange som holder seg til det de har fordi de vet hvordan det fungerer og er greit fornøyd. Men jeg lover at de veldig enkelt kan få en veldig mye bedre tv-opplevelse med nye Altibox TV, sier Øistein.

– Nye Altibox TV er særdeles enkelt å bruke, og har gitt oss mange flere muligheter og mye fleksibilitet, forteller Marit, som også mener at den nye dekoderen er penere enn den gamle.

Et annet ektepar som nylig har fått nye Altibox TV, er Tina og Bjørn i Sandefjord. De fikk oppgraderingen på plass i august.

– Vi har vært veldig fornøyd med det nye systemet helt fra starten av. Prøv! Trykk på knappene. Det eksploderer ikke, lover Bjørn, og får støtte fra sin kone:

– Det er veldig lett å få til, fastslår Tina.

Vil du oppgradere til nye Altibox TV? Se her ›

Se hva Altibox sine kunder i Sandnes og Sandefjord selv har å si om nye Altibox TV!

Dette får du med nye Altibox TV:

Start forfra

NRK og NRK Super-arkiv integrert i portalen

Programarkiv en uke tilbake på de fleste kanaler

Mulighet for å velge inn strømmetjenester som
HBO Nordic, Disney, FilmFavoritter m.m.

500 timer opptak

Siste nytt alltid tilgjengelig

– Hva setter dere mest pris på med nye Altibox TV?
– Det er mye, men «Start forfra»-funksjonen er definitivt den vi har brukt mest. Nå kan vi se nyhetene når vi vil, og trenger ikke slutte med det vi holder på med fordi nyhetssendingen begynner. Det passer oss helt utmerket, forteller Marit.

Også hos Tina og Bjørn har «Start forfra» engasjert.

– Det er supert hvis du ikke rekker å se starten på et program. Da kan du bare sette det på starten når du ønsker det, så får du med deg alt, beskriver Tina, og påpeker også at fjernkontrollen til nye Altibox TV er veldig god og gjør at det er ukomplisert å finne frem til det man vil ha.

Tv når det passer

En annen løsning som mange av de som har nye Altibox TV setter stor pris på, er tilgangen til et syv dagers programarkiv, der man kan finne det meste av programmer og sendinger fra den siste uken. Tina og Bjørn har benyttet seg flittig av denne tjenesten.
– Når jeg ser det jeg vil se, og du ikke får sett det du vil…, begynner Bjørn og ser på sin kone med et smil:

– Så kan jeg se det dagen etter, avslutter Tina.

I den travle hverdagen er det ikke slik at man alltid er foran tv-en når et program man vil se går.

– Jeg trener et fotballag, og da er jeg jo aldri hjemme når det programmet jeg egentlig har lyst til å se vises. Med programarkivet får jeg sett det når jeg kommer hjem litt senere på kvelden, legger Bjørn til.

Se noen av fordelene med nye Altibox TV

Altibox Sandefjord

Tina og Bjørn fikk Altibox i august 2018, og kan fortelle at overgangen fra gammelt til nytt har vært enkel og smertefri.

Disney til barnebarna

Valgfrihet er et viktig poeng med nye Altibox TV, og inkluderer muligheten til å velge inn de kanalene som passer for seg, blant annet et bredt spekter spennende strømmetjenester.
– Det er utrolig mange kanaler å velge blant – med NRK-appen har vi til og med enkel tilgang til hele arkivet deres. Og hvis det mot formodning ikke skulle gå noe interessant på noen av disse, er det bare å gå inn på Altibox Film og Serier – der er det enda mer god underholdning lett tilgjengelig!

Nye Altibox TV sitt poengsystem gjør at man slipper å betale for noe man ikke bruker, samtidig som det er enkelt å gå inn på «Mine sider» og bytte inn andre kanaler og kanalpakker.

– Det er veldig bra med poengsystemet, for eksempel kan vi enkelt velge inn Eurosport, HBO Nordic eller Disney-kanaler hvis de unge vil se fotballkamp, Game of Thrones eller Mikke Mus. Så får vi oss en rolig stund mens de er foran tv-en, sier Øistein og ler.

Se alle kanaler du kan få med nye Altibox TV her

 

Nye Altibox TV byr på mange muligheter og god underholdning for alle. Perfekt når barnebarna Olivia og Julian er på besøk.

Nye Altibox TV byr på mange muligheter og god underholdning for alle. Perfekt når barnebarna Olivia og Julian er på besøk.

Anbefaler nye Altibox TV

– Hva hadde dere tenkt om dere av en eller annen grunn måtte gå tilbake til den gamle løsningen?
– Det hadde vært veldig kjedelig. Vi hadde definitivt savnet mange av de funksjonene vi har fått. Alle de ekstra funksjonene man får med nye Altibox TV gjør at det ikke er tvil om at det er verdt det! Man får mye mer for pengene sine, forsikrer Øistein.

– Jeg syns den nye løsningen til Altibox har blitt mye enklere enn det den var før, sier Bjørn, mens Tina enig nikker på hodet.

– Jeg har lest at det er viktig for folk på vår alder å være positiv til ny teknologi. Det holder hjernen i gang å lære seg nye ting. Med nye Altibox TV har vi også en mye mer fleksibel tv-hverdag, og jeg kjenner ikke noen som ikke ville satt pris på å få det vi har, sier Marit.

Bestill nye Altibox TV her ›

Nye Altibox TV

Med nye Altibox TV er mye god underholdning veldig lett tilgjengelig.