Hopp til hovedinnholdet

Norske bedrifter syns Altibox-bredbånd er best

Mandag 29. oktober la det uavhengige analysebyrået EPSI Norge frem resultatene fra sin undersøkelse av kundetilfredshet i telekombransjen. I bedriftsmarkedet for bredbånd vant Altibox en klar seier, og scorer langt over gjennomsnittet.

29. oktober 2018

– Altibox har hatt en høy og stabil kundetilfredshet innen bedriftsmarkedet de siste fem årene, og scorer i år best av de nasjonale tilbyderne. Det tyder på at Altibox klarer å levere enda mer stabile og gode bredbåndsopplevelser til sine kunder enn hva hovedkonkurrentene gjør, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Rating Norge

Vil din bedrift bli kunde hos Altibox?

 Altibox har hatt en høy og stabil kundetilfredshet innen bedriftsmarkedet de siste fem årene, og scorer i år best av de nasjonale tilbyderne.

Fredrik Høst, daglig leder i EPSI Rating Norge

Stabilt, raskt og riktig

Altibox scorer også denne gangen meget bra både på bredbåndets stabilitet og hastighet, og bedriftskundene opplever i stor grad at Altibox tilbyr riktig bredbånd til deres bruk.

– I tillegg til at vi kan tilby et ettertraktet kjerneprodukt i lynraskt og stabilt fiberbredbånd, har vi også stadig flere ettertraktede tilleggstjenester som norske bedrifter ønsker, som tv, telefoni, DDOS-beskyttelse og mobil redundans, sier Kjetil Gulsrud, leder i Altibox Bedrift.

Les mer om hva Altibox kan tilby bedrifter

Prisverdig kundeservice

– Jeg vet også at bedriftene som har Altibox setter pris på den gode kundeservicen vi tilbyr. Vi er lett tilgjengelige, og sørger for at bedriftskundene føler seg godt ivaretatt, sier Gulsrud, som samtidig skryter av Altibox sine dyktige partnere og forhandlernettverk over hele Norge:

– De har den daglige oppfølgingen med hundrevis av bedriftskunder og sørger for at disse til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen. Det gjør at vi har en god, lokal forankring i hele landet. Samtidig kan vi også tilby nasjonale bedrifter med flere lokasjoner våre tjenester. Det er gode ingredienser til en vinneroppskrift!

Sjekk om din bedrift kan få Altibox

Vinner også blant privatkunder

I tillegg til seieren i bedriftsmarkedet, vant Altibox altså også både bredbånd- og tv-kategoriene i privatmarkedet i EPSI-undersøkelsen. Mens Altibox nå har hatt de mest tilfredse privatkundene innen bredbånd i smått utrolige ni år på rad, har de også tatt tilbake tronen hos tv-kundene etter fjorårets andreplass.

– Vi er overveldet og takknemlige for tilliten, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox med et stort smil om munnen.

– Kundenes tilbakemeldinger tyder på at vi langt på vei har lykkes med å gi dem de underholdningsopplevelsene de ønsker og forventer, og det gir hele Altibox-partnerskapet god energi til å fortsette det gode arbeidet, sier styreleder Toril Nag.

Les mer om seirene i privatmarkedet

Mer om EPSI-kåringen

I bedriftssegmentet i EPSI-undersøkelsen er det fra 1. september til 22. oktober gjennomført 1100 intervjuer med bedrifter med én ansatt eller flere. Spørreskjemaene inneholder rundt 70 spørsmål, og flertallet av spørsmålene besvares på en skala fra 1-10 der 1 er dårligst og 10 er best.

Innen bredbånd levert til bedriftskunder er det Altibox som har aller høyest kundetilfredshet. Gjennomsnittet er 68,3 poeng, mens Altibox går opp 1,2 poeng fra 2017 og får en score på 73,1. «Øvrige bredbåndsleverandører» og Broadnet ender på plassene bak.

EPSI, kundetilfredshet bredbånd bedriftsmarkedet 2018:

1. Altibox: 73,1
2. Øvrige bredbåndsaktører: 70,7
3. Broadnet: 69,4
4. Telenor: 65,5
Bransjesnitt: 68,3