Takk for tilliten – ni år på rad!

Vi bøyer oss i støvet: Den nasjonale målingen av kundetilfredshet viser at vi for NIENDE år på rad har de mest fornøyde bredbåndskundene. I år gjør vi også et rykk i tv-kategorien og går til topps også der!

29. oktober 2018

Vi tok en prat med analysebyrået EPSI som har utført undersøkelsen.

– Altibox har lykkes godt med å videreutvikle sin tv-løsning i løpet av det siste året, og tilbyr nå den mest populære tjenesten. Stabiliteten og brukervennligheten er god, og poengsummen på 70 er blant de beste som er målt innen tv-distribusjon, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Rating Norge.

Vil du ha nye Altibox TV?

 

Tar tilbake tv-tronen

Altibox gjør et byks på 3,5 poeng i tv-kategorien sammenlignet med i 2017, og ender opp helt på topp foran RiksTV og Canal Digital Satellitt. Gjennomsnittlig poengscore på kundetilfredshet for tv-tilbyderne er 65,1, mens Altibox får hele 70 poeng.

– Det er svært gledelig at vi får så tydelig og positiv respons fra tv-kundene. Altibox har jobbet hardt med å utvikle tv-opplevelsen fra «gammeldags tv» med faste sendetider og faste kanaler til en underholdningsopplevelse som virkelig lar kunden bli sjefen over innholdet, sier Toril Nag, styreleder i Altibox og konserndirektør i Lyse-konsernet, som eier Altibox og en rekke av partnerne.

Les mer om alt vi kan levere til tv-kunder

Se hva noen av våre fornøyde kunder har å si om nye Altibox TV:

– Unik prestasjon

I tillegg til få en bekreftelse på at nye Altibox TV er svært godt mottatt i privatmarkedet, viser EPSI-resultatene at Altibox-partnerne nå har hatt de mest tilfredse bredbåndskundene i Norge i smått utrolige ni år på rad.

– Det er en ganske unik prestasjon. Selv om tilfredsheten går noe ned, er det fortsatt Altibox-kundene som er aller mest fornøyde med bredbåndsleveransene sine, sier Høst.

Sjekk om Altibox kan levere bredbånd til deg

Står på for ti på rad

Blant norske bredbåndleverandører troner altså Altibox helt øverst med Telenor og Canal Digital på plassene under. Altibox får en poengscore på 67,9, noe som er 3,1 poeng høyere enn gjennomsnittet.

– Vi er overveldet og takknemlige for tilliten, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox med et stort smil om munnen, og fortsetter:

– Ideelt sett skulle vi gjerne beholdt det solide forspranget vi har hatt innen kundetilfredshet på bredbånd, så dette er en viktig påminner om at vi må å stå på hver eneste dag for å kunne levere den beste kundeservicen og de aller beste tv- og bredbåndsopplevelsene.

Altibox har 1,2 millioner aktive brukere hver dag – bli med på laget.

Vi er overveldet og takknemlige for tilliten

Thomas Skjelbred, direktør i Altibox

Topper også bedriftsmarkedet

Også innen bredbånd levert til bedriftskunder er det Altibox som har aller høyest kundetilfredshet. Gjennomsnittet er 68,3 poeng, mens Altibox går opp 1,2 poeng fra 2017 og får en score på 73,1. «Øvrige bredbåndsleverandører» og Broadnet ender på plassene bak.

- Altibox har hatt en høy og stabil kundetilfredshet innen bedriftsmarkedet de siste fem årene, og scorer i år best av de nasjonale tilbyderne. Det tyder på at Altibox klarer å levere enda mer stabile og gode bredbåndsopplevelser til sine kunder enn hva hovedkonkurrentene gjør, avslutter Høst.

Les mer om seieren i bedriftsmarkedet her

Mer om EPSI-kåringen

Mandag 29. oktober la det uavhengige analysebyrået EPSI Norge frem resultatene fra sin undersøkelse av kundetilfredsheten i telekombransjen. 2400 nordmenn har svart på spørsmålene i undersøkelsen om bredbånd og tv i privat- og bedriftsmarkedet.

I år fikk Altibox en score på 70 poeng på tv, 67,9 poeng på bredbånd og 73,1 poeng på bredbånd i bedriftsmarkedet. Det førte Altibox til topps i alle tre kategorier.

EPSI, kundetilfredshet bredbånd privatmarkedet 2018:

 1. Altibox: 67,9
 2. Telenor: 66,7
 3. Canal Digital: 65,3
 4. Øvrige leverandører: 61,4
 5. Get: 61,1

Bransjesnitt: 64,8

EPSI, kundetilfredshet digital-tv privatmarkedet 2018:

 1. Altibox: 70,0
 2. RiksTV: 66,7
 3. Canal Digital Satellitt: 65,4
 4. Canal Digital Kabel: 64,0
 5. Viasat: 63,6
 6. Get: 62,1

Bransjesnitt: 65,1

Sjekk om du kan få Altibox

KLIKK HER  ›