Hopp til hovedinnholdet

Mye nytt på HBO Nordic

Her får du oversikt over alt du kan se hos seriekongen HBO Nordic fremover. Fra vikinger og politidrama til superhelter og Game of Thrones!

26. november 2018

VIKINGS

Sesong 5B har premiere torsdag 29. november.

Første halvdel av sesong 5 av Vikings endte med et stort slag, og Ivar Beinlause inntok tronen. Hans tyranniske styre av Skandinavia skaper snart en ny mørk alder, ulikt noe man har blitt sett. Men gamle fiender blir allierte for å beseire despoten som har erklært seg Gud på jorden, og Ragnars sønner er sterkt involvert, sammen med den legendariske grev Rollo. I mellomtiden kjemper Floki mot elementene og ønsker om hevn, med mål om å skape en vikingkoloni.

HBO Nordic

  • Kan velges ved bruk av 40 poeng
  • Inneholder tusenvis av serier og filmer
  • Har eget barneunivers – Toonix
  • Krever nye Altibox TV
  • Kan kjøpes som en egen pakke

CHANNEL ZERO

Sesong 1 og 2. Lørdag 1. desember. Alle episoder blir sluppet samtidig.

Serien er basert på populære «creepypasta» (brukerskapte skrekkhistorier delt på internett). «Candle Cover» handler om en manns besettelse av et barne-tv-program fra 1980-tallet, og hans gryende mistanker om at programmet har en direkte sammenheng med marerittaktige og dødelige hendelser i hans barndom. «No-End House» er historien om en ung kvinne ved navn Margot Sleator. Hun besøker ry spøkelseshus, der hvert nye rom er mer skremmende enn det forrige. Når Margot kommer hjem, innser hun at livet hennes er endret for alltid.

FOLKLORE

Lørdag 1. desember. Alle episoder blir sluppet samtidig.

HBO Asia står bak denne nye antologiserien, der hver episode er en frittstående fortelling basert på lokal folketro fra forskjellige land i Asia. «Folklore» presenterer moderne utgaver av tradisjonelle skrekkhistorier med dype røtter i sine hjemland. Kjente lokale regissører står bak hver episode, som er filmet på språket til landet episoden er basert i.

MISS SHERLOCK

Lørdag 1. desember. Alle episoder blir sluppet samtidig.

«Miss Sherlock» er en samproduksjon fra HBO Asia og Hulu Japan. Som navnet antyder er serien en hyllest til Sir Arthur Conan Doyles klassiske Sherlock Holmes. De ikoniske karakterene er her to kvinner i nåtidens Tokyo - Dr. Wato Tachibana er en kirurg som nylig har returnert til Japan etter å ha arbeidet som frivillig i Syria, og Sara Shelly Futaba er en dyktig konsulent som hjelper det japanske politiet med kriminalsaker som er spesielt bisarre eller vanskelige å løse.

BERLIN STATION

Sesong 3 har premiere mandag 3. desember.

Ismael Cruz Córdova spiller i tredje sesong av «Berlin Station» karakteren Rafael Torres. En tidligere militærtjenestemann som er intelligent, kan en mengde av ulike språk, og har et talent som lommetyv. Hans metoder er høyst uortodokse, men ekstremt effektive i felten. Nå blir han som CIA-agent sendt til Berlin for et kritisk oppdrag. I andre roller finner vi Richard Armitage, Richard Jenkins, Michelle Forbes, Rhys Ifans, Ashley Judd og Keke Palmer.

SAY HER NAME: THE LIFE AND DEATH OF SANDRA BLAND

Premiere tirsdag 4. desember. HBO-dokumentar

I 2015 ble akademikeren og aktivisten Sandra Bland stoppet av en politimann etter at hun glemte å signalisere med blinklyset da hun skiftet fil på motorveien. Tre dager senere ble hun erklært død, etter å ha begått selvmord i politiets varetekt. Det viser seg imidlertid raskt at politiets forklaring har flere hull, og på internett spekuleres det i om Bland i det hele tatt var i live da hun kom til politistasjonen.

CRIME TIME

Onsdag 5. desember

HBO Latin America-serie inspirert av den brasilianske programlederen og politikeren Wallace Souzas livshistorie. Serien følger den unge politimannen fra den beskjedne småbyen Manaus som skal bli «Tony», den enormt populære verten for tv-programmet «Crime Time», hvor kriminalsaker er i fokus i hvert program. Etter hvert som Tonys moralske kompass svikter, gjør han alt for å holde på sitt publikum – selv om han må bestille krimsaker for å få det til.

Tagged

YOU'VE BEEN TAGGED

Fredag 7. desember. Sesong 3

Tre tenåringsjenter, Hailey (Lia Marie Johnson), Rowan (Lulu Antariksa) og Elisia (Katelyn Nacon), får sine sosiale medier-profiler tagget i voldelige videoer. Hvem enn som står bak, ønsker de ikke noe godt, og gjerningspersonen vet hvor de bor. Den eneste måten å slippe unna på er å finne ut hvem personen er før han finner de.

BARON NOIR

Onsdag 12. desember

Den franske politikeren Philippe Rickwaert (Kad Merad) vil ha hevn over sine politiske fiender. Hans karriere henger i en tynn tråd etter å ha blitt ofret av presidentkandidaten Francis Laugier (Niels Arestrup). Philippe allierer seg med Laugiers nærmeste rådgiver Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) og former allianser med alt fra maktpersoner i politikken til politimenn i felten. Hans liv er et fascinerende, organisert kaos i striden mot sine motstandere og sine egne demoner.

NOX

Onsdag 12. desember

I denne krimserien følger vi en nervepirrende kamp mot klokken i den mørke underverdenen i Paris. Den pensjonerte politikvinnen Catherine (Nathalie Baye) tvinges tilbake på jobb når hennes datter Julie (MaÏwenn) forsvinner i byens katakomber. Sammen med Julies partner Raphaël (Malik Zidi) tar hun opp jakten etter ledetråder i den skremmende labyrinten under byen.

DEATH AND NIGHTINGALES

Torsdag 13. desember

Miniserien er basert på Eugene McCabes moderne irske klassiker, en fortelling om kjærlighet, svik og hevn i landlige Fermanagh i 1885. Her vet naboene alt om hverandre og har ingen kvaler med å spionere på andres affærer. Vi følger Beth Winters (Ann Skelly) gjennom ett skjebnesvangert døgn. Det er hennes 23-årsdag, og hun har bestemt seg for å tilbringe resten av livet med den sjarmerende Liam Ward (Jamie Dornan) og rømme fra sitt liv og sin kompliserte relasjon til stefaren Billy (Matthew Rhys). Dramaet i tre deler er regissert av Allan Cubitt (The Fall).

PETE HOLMES: DIRTY CLEAN

Søndag 16. desember. HBO komispesial

Komispesial innspilt på Aladdin Theatre i Portland - en time med Pete Holmes som legger ut om sine personlige tanker om alt fra Michael Jackson, livet etter dette, Elon Musk og det å bli pappa.

MARVEL'S RUNAWAYS

Fredag 21. desember. Sesong 2

I andre sesong har våre Runaways forlatt sine hjem (og sine onde foreldre) og må nå klare seg på egen hånd. I jakten på mat og tak over hodet, må de også sørge for å beskytte hverandre. Det er nå opp til dem å utslette PRIDE en gang for alle. Men noen har sendt en mystisk beskjed til Jonah – finnes det en muldvarp i gruppen?

GAME OF THRONES

April 2019. Sesong 8

Konklusjonen av sagaen om Westeros nærmer seg, men du har ennå tid til å komme ajour med handlingen eller se hele serien om igjen fra start før avslutningen kommer i april. Velg inn HBO Nordic med 40 poeng eller kjøp abonnement på «Mine sider».

PS! Altibox mottar av sikkerhetsmessige årsaker innhold fra HBO Nordic like etter de har lansert titlene i sin egen HBO Nordic-tjeneste. Dersom innholdet fungerer slik det skal ved mottak, lanseres episodene samme dag i appen og tv-løsningen hos Altibox. Det betyr at nye episoder vanligvis vil være tilgjengelig på tilnærmet samme tidspunkt som de sendes i USA og hos HBO Nordic.

HBON_Westworld_Jun18-1

Westworld er en del av HBO Nordics innhold: © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc. 

HBO Nordic – nå med Toonix

HBO Nordic inneholder en rekke av de største serieproduksjonene i verden. Barna har også fått sin egen lekeplass i HBOs vidunderlige verden, gjennom barnetjenesten Toonix. Her finner du 2000 titler med barneprogrammer, som Pippi, Mummitrollet og Looney Tunes.

HBO Nordic kan velges inn for 40 poeng i ditt valgfrie innhold, eller kjøpes som en egen pakke.


Siste nytt fra Altibox

Filmtips på Sumo

3. juli 2020

Ny filmtjeneste hos Altibox betyr nye filmvalg å ta. Problemet er at TV 2 Sumo Film og Serier har så mange filmer å by på at det kan være vanskelig å bestemme seg. Da blir du fort sittende og scrolle, når du kunne brukt tiden på å se en god film. Derfor vil vi hjelpe deg med å finne frem i filmjungelen.

Les mer

Serietips på Sumo

3. juli 2020

TV 2 Sumo Film og Serier inneholder et utrolig stort utvalg underholdning. For å gjøre det enklere for deg å velge, kommer vi her med våre anbefalinger til serier du kan se.

Les mer

Hent inspirasjon til norgesferien på skjermen

2. juli 2020

Årets sommer blir annerledes enn du hadde sett for deg. Sydenturen er avbestilt, men det betyr ikke at ferien er avlyst. Du har nå en unik mulighet til å utforske ditt eget land – og hvor er vel bedre å hente reisetips fra enn norsk film og tv?

Les mer

Strøm deg bort med Sumo hos Altibox

30. juni 2020

Endelig kan vi ønske TV 2 Sumo hjertelig velkommen til Altibox! Nå kan du via en app på din tv-dekoder få tilgang til hele TV 2 Sumo-universet, og gjennom valgfrihet på ‘Mine sider’ kan du ta inn TV 2 Sumo Film og Serier!

Les mer