Hopp til hovedinnholdet

Slapp av med gode filmer og serier

Julen er en travel tid for mange av oss. Det er så uendelig mye som må ordnes før du virkelig kan begynne å nyte høytiden. Desto viktigere er det å ta seg et lite friminutt eller to, og skape stemning ved å samle familien for en felles opplevelse foran skjermen.

7. desember 2018

Familien samles rundt tv-en for å se på ‘Grevinnen og hovmesteren’ lille julaften, koser seg med ‘Donald Duck og vennene hans’ til frokost på julaften, og nyter en romjul fylt med spennende sport og fantastiske filmer. Med nye Altibox TV har du tilgang på alt dette – og med ukesarkiv og «start forfra»-funksjonen kan du sørge for at tv-tittingen ikke krasjer med verken familiekos, julemiddagen eller besøk fra Nissen!

Lille julaften

Denne dagen er fylt med glede og forventninger hos både store og små, og ventetiden blir heldigvis litt kortere når man gjennom dagen kan kose seg foran tv-en.

For de små er det premiere på ‘Julemorgen’ på NRK Super, og dette vil sendes til og med 1. januar. Voksne vil kanskje se ‘God morgen Norge’ sin julesending på TV 2, hvor Espen, Vår, Wenche og Finn skaper julekos. Og så blir det julestemning på NRK med ‘Kvelden før kvelden’, hvilket selvsagt inkluderer den tradisjonelle obligatoriske ‘Grevinnen og hovmesteren’!

God jul med nye Altibox TV

Kunder med den nye tv-løsningen vår vil i år møte jula uten sendeskjema. De trenger ikke å stå opp tidlig for å rekke Disney-sendingene eller ‘Tre nøtter til Askepott’, og julemiddagen kræsjer ikke lenger med ‘Flåklypa’. Programmene ligger nemlig trygt i programarkivet, og kan ses akkurat når det passer. Vil de nyte frokosten litt lenger er det bare å starte forfra om de kommer for sent til sendestart.
Dette er bare noen av fordelene med nye Altbox TV og du kan lese mer her ›

Julaften

En julemorgen er ikke komplett hvis den ikke starter med julestrømpa, et par klementiner og ‘Donald Duck og vennene hans’, etterfulgt av ‘Tre nøtter til Askepott’ og ‘Reisen til julestjernen’ på NRK. Så er det tid for familiekos, sannsynligvis med ‘Sølvguttene synger julen inn’ i bakgrunnen. Etter middagen vil man kanskje slappe av med en koselig film før gavene skal åpnes. Vi spanderer klassikeren ‘Love Actually’ i år igjen. Våre tv-kunder kan leie og se den så mange ganger de vil i Altibox Film og Serier innen 31.12. Av andre julefilmer går for eksempel ‘Grinchen’ på TV3, og ‘Hjemme alene’ på Viasat 4.

Månedens film

Hver eneste måned spanderer vi en leiefilm på alle våre tv-kunder, og desember er intet unntak. I hele desember kan du se leiefilmen "Ready Player One'' på vår regning. Filmen har fått strålende kritikker og scorer hele 7,6 på IMDb.com. God fornøyelse.

web_kids
web_test
Romjulen

I tillegg til at hjernen skal skjerpes med ‘Julenøtter’, er romjulen den perfekte tid for å se mye god film eller bingewatche en serie du har hatt på ventelisten. Romjulen = filmhøytid og TV 2, TV3 og Viasat 4 har mange filmer som skal sendes gjennom dagene. TV 2 vil sende alle ‘Olsenbanden’-, ‘Politiskolen’-, ‘Hangover’- og ‘Dødelig våpen’-filmene, samt mange gode barnefilmer, som ‘Tom og Jerry’, ‘Operasjon Arktis’, og 1. juledag - ‘Flåklypa’. TV3 og Viasat 4 sender hver dag fra rundt kl. 11:00 jule- og familiefilmer som ‘A Christmas Carol’, ‘Beethoven’, ‘Paddington’ og ‘Heldiggrisen Babe’.

Om du vil velge noe annet, ligger Altibox Film og Serier alltid tilgjengelig, og da vi nå er inne i filmens høytid er den selvfølgelig også proppet med nyheter, julekategorier og strålende klassikere.

Barnas favoritt ‘Månelyst i Flåklypa’ kommer i Altibox Film og Serier, rykende fersk og rett fra kino på selveste julaften. Kjøpte filmer kan jo også lastes ned på nettbrett og mobil og det kan være perfekt om en feirer jul eller nyttår en plass uten den beste dekningen.

For øvrig er den etterlengtede  ‘De Utrolige 2’ nå på plass i filmkiosken vår, og det er en film både voksne og barn vil elske. Er du Disney-fan? Nå finner du utrolig mange Disney- og Pixar-filmer, som ‘Frost’, ‘Den lille Havfruen' og ‘Wall-E’ i en stor samling, så sørg for å ta en kikk på den. Garantert god underholdning!

Vi samler også alle Star Wars-filmene i en egen kategori i filmkiosken fra 19.12, så det vil definitivt bli en god Star Wars-jul i mange norske hjem. Ellers blir den kritikerroste filmen ‘Skjelvet’ tilgjengelig til leie i Altibox Film og Serier på julaften, mens ‘Mile 22’ kan leies fra første juledag. Definitivt noe å kose seg med når barna er i seng!

vikings
skjegg

For deg med nye Altibox TV har du også enkel tilgang til mange innholdsrike strømmetjenester. Barnas underholdningsunivers i HBOs Toonix, Disney Movies On Demand og Disney Channels XTRA byr denne julen på både klassikere og nyheter, mens FilmFavoritter har et solid utvalg kvalitetsfilmer å velge blant.

Siden julen handler om å gi, vil vi også gi noen tips til tv-serier på våre andre strømmetjenester som du bare MÅ se.

1. The Handmaid’s Tale (HBO Nordic - 40 poeng)
- ‘Blessed be the fruit’. Er det én serie du bør få med deg er det denne! To sesonger ligger klar til maraton, du vil ikke angre.

2. Vikings (HBO Nordic - 40 poeng)
- Dette er norrøn historiefortelling på sitt beste. En mer spennende familiesaga skal du lete lenge etter!

3. Grey’s Anatomy (ABC Studios - 15 poeng)
-Dramatikk, spenning og selvsagt romantikk er hovedingrediensene i serien. Benk deg foran tv-en og kos deg gjennom hele 317 episoder!

4. Once Upon a Time (ABC Studios - 15 poeng)
- En eventyrlig serie som byr på både drama, humor, action og fantasi. Velkommen til Storybrooke!

5. Game of Thrones (HBO Nordic- 40 poeng)
- Konklusjonen i sagaen om Westeros kommer i vår, se alt for første gang eller om igjen nå!

Skap ditt underholdningsunivers ved å logge deg inn på «Mine sider»