Hopp til hovedinnholdet

Altibox på Apple TV

Appen oppdateres fortløpende med ny funksjonalitet. Både programarkiv og strømmetjenester er tilgjengelig.

1. januar 2019

Altibox-appen for Apple TV 4 og 4K er lansert. Det betyr at kunder med Altibox TV får enda en ny måte å se tv-innholdet sitt på.

I appen er det mulig å se de fleste tv-kanaler hvor og når du vil og starte programmer forfra. Du kan sette dine favorittprogrammer i opptak og når som helst se dem akkurat der det passer deg best. Enten det er på barnerommet, i kjellerstua eller på hytta. Med Altibox-appen på Apple TV kan du se Altibox TV både i og utenfor hjemmet.

Det betyr at du kan ta med deg din Apple TV og det meste av ditt tv-innhold dit du ønsker, så lenge du har tilgang til internett.

Ny funksjonalitet: Programarkiv og strømmetjenester

Både programarkiv og strømmetjenester som HBO Nordic, Disney Movies On Demand, Disney Channels XTRA og FilmFavoritter fra Viasat er lagt til i appen. Det betyr at du har mulighet til å se serier i kjellerstua og at barna kan se sine favorittprogrammer på rommet.

I programarkivet finner du de fleste programmene fra den siste uken, uten at du trenger å sette de på opptak. I den siste versjonen av appen har du også mulighet til å velge videokvalitet ved strømming via innstillinger.

NB! Husk å oppdatere til siste versjon av appen i App Store for å få tilgang til de nyeste funksjonene. Appen oppdateres fortløpende med mer funksjonalitet og innhold.

Utvalget av tv-kanaler avhenger for øvrig av abonnement og valgt innhold, og som vanlig vil innholdsrettigheter begrense kanalutvalget utenfor hjemmenettverket. Det betyr at enkelte programmer og kanaler bare kan vises når du er hjemme. Det er av samme grunn kun mulig å bruke Altibox på Apple TV når du oppholder deg i Norge.

Slik logger du på Apple TV:
  • Du blir automatisk pålogget når du er tilkoblet ditt hjemmenettverk.
  • Utenfor hjemmet kan du logge på med ditt brukernavn og passord.
  • Når du er innlogget har du tilgang til dine valgte TV-kanaler og opptak, men du kan også bruke appen uten å logge inn.
Dette trenger du for å se Altibox på Apple TV:
  • Apple TV 4 eller Apple TV 4K (kan kjøpes på komplett.no/altibox)
  • Aktivt abonnement på Altibox TV
  • Tilgang til internett

 

Har du ikke vår nye tv-løsning enda? Sjekk den ut her!