Hopp til hovedinnholdet

Nyhet! Nå kan du velge inn serie-universet ABC Studios

Kvalifiserer du til å være en profesjonell seriemaraton-utøver? Da har vi en herlig nyhet som vil øke pulsen og få fart på svettepumpa. Nå får du nemlig ABC Studios som valgfritt innhold med Altibox TV.

1. januar 2019

Allerede er Altibox TV full av valgfritt innhold som gir serie-tilhengeren mye å juble for. Har du allerede pløyd deg gjennom serier på serier i HBO Nordic-universet, kan du nå ta fatt på et helt nytt serie-univers. Med ABC Studios kan du se hele sesonger av tv-serier fra ABC. Her finner du suksesserier med berømte skuespillere og uforglemmelige historier som stadig oppdateres med nye sesonger og episoder.

Her kan du finne din egen favoritt blant mengder av fantastiske serier. Hver serie blir liggende i seks måneder fra startdato. Vi fyller hele tiden på med nytt innhold, men i første omgang er det fortsatt mye spennende innhold som er på vei inn i tjenesten.

Innhold for hele familien

ABC Studios føyer seg i rekken av strømmetjenester du enkelt kan velge inn med poeng. Din poengpott finner du på Mine Sider, der du står fritt til å velge ditt eget innhold. Her kan du velge blant sportspakker, kanaler og flere strømmetjenester som Disney Movies On Demand, Disney Channels XTRA og HBO Nordic.

Alltid inkludert er NRKs strømmetjenester NRK Super og NRK TV, som gir deg en komplett underholdningsopplevelse fra NRKs arkiver.

FAKTA OM ABC STUDIOS

  • Ny strømmetjeneste som inneholder kjente serier fra ABC-universet
  • Kan velges inn med 15 poeng
  • Krever Altibox TV
  • Passer for: Ungdom og voksne
Godbiter hos nykommeren

ABC Studios oppdateres kontinuerlig med nytt og spennende innhold. Vi har funnet tre favoritter som byr opp til et skikkelig seriemaraton:

Secret & Lies

Under en morgenjoggetur finner familiemannen Ben Crawford (Ryan Phillippe) liket av nabogutten langs en skogssti. Han prøver på gjenoppliving og varsler politiet. Men hans status som god hjelper utfordres kraftig da etterforsker Andrea Cornell (Juliette Lewis) setter Crawford på toppen av mistenktlisten.

IMDb: 7,7

Castle

Krimforfatteren Richard Castle ender opp som spesialrådgiver for politiet. Sammen med etterforsker Kate Becket løser han krevende saker på kreativt vis, samtidig som det hele er en inspirasjonskilde for han i sitt forfattervirke.

IMDb: 8,2

Marvel's Agent Carter

Etter å ha mistet sitt livs kjærlighet, Captain America, slutter Peggy Carter seg til en hemmelig spesialgruppe, og tar på seg noen svært farlige oppdrag.

IMDb: 8,0