Hopp til hovedinnholdet

Friskt januarprogram på TVNorge

TVNorge starter det nye året med et program som er skapt for å underholde. På menyen står blant annet kritikerrost oljefond-humor, et nytt talentshow med allsang, og nye sesonger av «4-stjerners middag» og «Jegertvillingene».

2. januar 2019

4-stjerners middag

I «4-stjerners middag» møter seerne norske kjendiser i deres private omgivelser, og får et innblikk i det celebre kjøkken. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 52 kokkeaspiranter igjen skal kjempe om gastronomisk heder og ære. I den ellevte sesongen skal blant andre Hollywoodfrue Gunilla Persson, Linnea Myhre, Carl I. Hagen, Aune Sand, Lothepus, Frank Løke og Lilli Bendriss få vise hva de er gode for, både på kjøkkenet og som vertskap.

Ny sesong starter 7. januar kl. 19.30.

Jegertvillingene

Norges barskeste søstre har lenge hatt en drøm om å få se mer av landet og å oppleve jakt og friluftsliv utenfor Reisadalen. Derfor spurte de på Facebook om noen kunne tenke seg å ha dem på besøk og vise fram sine lokale naturperler og villmarksfavoritter. Invitasjonene strømmet inn fra engasjerte friluftsentusiaster fra alle kanter av landet. Resultatet har blitt en programserie på åtte episoder der jegertvillingene møter vidt forskjellige mennesker og miljøer, som alle deler den samme lidenskapen for jakt, fiske og friluftsliv.

Ny sesong starter 7. januar kl. 20.30.

All Together Now Norge

TVNorge går også inn i talentshow-sjangeren denne våren. Med «All Together Now Norge» lager de sin egen versjon av det som ble en av årets største seersuksesser i Storbritannia. Anne Rimmen blir programleder for et storslått, men likevel litt mindre høytidelig talentshow enn man er vant med. Her handler det ikke om platekontrakt eller popkarriere, det handler om å finne folk som evner å «ta scenen» umiddelbart og få de 100 musikkekspertene i dommerpanelet opp av stolene og med på allsang. Det blir et feelgood-program for hele familien!

Premiere 8. januar kl. 20.30.

Oljefondet

«Oljefondet» er inspirert av virkelige hendelser, og lager humor av de absurde situasjonene som kan oppstå når det smånaive norske sosialdemokratiet møter det blodkyniske profittjaget i den internasjonale businessverdenen. Humordramaserien er skrevet og produsert av Harald Zwart, og med Thomas «Fingern» Gullestad i hovedrollen. Resultatet er blitt ekte norsk humor i Hollywood-klasse.

Premiere 8. januar kl. 21.30.