Hopp til hovedinnholdet

Variert underholdningsvinter på TV2

TV 2 byr denne vinteren på en rekke spennende nye programmer, samt nye sesonger av folks favoritter. Her får du alt fra «Matkontrollen» og Klaus Sonstads livretter til utenriksreporteres hverdag i «Korrespondentene» og kjendisers nye hverdag på Farmen, samt musikalsk underholdning med «Hver gang vi møtes» og «The Voice».

3. januar 2019
tv2_10

Bra godt

Komiker Klaus Sonstad og kostholdsekspert og lege Berit Nordstrand er tilbake med nye retter som er gode for både kropp og gane, laget på Berits kjøkken. Klaus har ikke helt klart å etterleve Berits matråd fra første sesong. Nå trenger han fri fra ferien! For å gjøre overgangen tilbake til en sunnere tilværelse så lett som mulig, har Berit planlagt en klassisk pastarett og hjemmelaget is – to av Klaus’ livretter. Det blir «Bra godt»!

Sesong 2 har premiere mandag 7. januar kl. 18.00 på TV 2.

tv2_13

Korrespondentene

I «Korrespondentene» følger vi TV 2s utenriksreportere på oppdrag over hele verden. Vi blir kjent med menneskene som formidler nyhetene og deres hverdag. De går med passet i lomma, klare for å reise hvor som helst på kort varsel. De drar dit folk flykter fra, for å fortelle oss hva som skjer og forklare oss hvorfor. I første episode møter vi TV 2s erfarne reporter Pål T. Jørgensen og fotograf Halkawt Mustafa. De drar til fronten i Irak for å rapportere fra kampen mot IS. Samtidig kjører en trailer inn i et julemarked i Berlin.

Premiere mandag 7. januar kl. 21.40 på TV 2.

tv2_09

Det jeg ikke fikk sagt

«Det jeg ikke fikk sagt» er en liten, personlig dokumentarserie med Solveig Kloppen. Serien skulle egentlig handle om møter med folk som lever tett på døden - og deres pårørende. Men da Solveig i løpet av seks uker i 2017 opplevde å miste både moren og søsteren sin, ble dette i stedet en personlig historie om Solveigs egne møter med døden.

Premiere onsdag 9. januar kl. 21.40 på TV 2.

tv2_05

Skavlan

Når «Skavlan» har sesongpremiere på TV 2 i januar, blir lineærversjonen av programmet flyttet til lørdag. Lørdagskvelden på TV 2 vil dermed fylles av «Hver gang vi møtes», «God kveld Norge» og «Skavlan», i tillegg til «Nyhetene», «Været» og «Sporten».

Sesongpremiere lørdag 12. januar kl. 22.30 på TV 2.

tv2_01

The Voice

«The Voice» er tilbake med mentorene Lene Marlin, Morten Harket, Martin Danielle og Yosef Wolde-Mariam. Mandag 14. januar setter de seg i de røde stolene med ryggen til håpefulle deltagere. Programmene sendes mandager og fredager i de første fem ukene. Deretter blir det «The Voice» hver fredag frem til finalen 31. mai. Programleder er Øyvind Mund.

Sesongpremiere mandag 14. januar kl. 20.00 på TV 2.

tv2_11

Farmen kjendis

12 kjendiser skal bo på Li Gård, like ved Mjøsa, for å drive gården slik den ble drevet for 100 år siden! Følgende kjente personer deltar i vinterens sesong av «Farmen kjendis»: Runar Søgaard, Svein Østvik, Ole Klemetsen, Christer Rødseth, Ronald Pulk, Erik Anders Sæter, Trude Mostue, Kathrine Sørland, Mina Hadijan, Tiril Sjåstad Christiansen, Martine Lunde og Donna Ionna.

Sesongpremiere i slutten av januar på TV 2.

Mye mer i programarkivet

Sesongen er allerede i gang på flere av TV 2s programmer, men ved å gå inn i programarkivet på nye Altibox TV kan du få med deg alt fra starten!

PROGRAMARKIVET

For kunder med den nyeste tv-løsningen er det mulig å se programmer én uke tilbake i tid i programarkivet. Klikk på Altibox-knappen på fjernkontrollen og bruk pilene til å finne ikonet med 'programarkivet' og boltre deg i et rikholdig 7-dagers arkiv.

tv2_12

Hver gang vi møtes

Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen flytter inn på idylliske Kjærnes gård i årets «Hver gang vi møtes»! Her deler de erfaringer og historier, og hyller hverandre ved å gjøre personlige tolkninger av hverandres mest kjente låter. Allerede første helgen etter nyttår, starter den populære serien, og da med et tilbakeblikk på fjorårets sesong. Helgen etter møter vi de nye artistene!

Se premieren som var på lørdag NÅ i programarkivet!

tv2_07

Bloggerne

I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi følger også Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård.

Se sesongpremieren som var på tirsdag 01. januar NÅ i programarkivet!

tv2_14

Matkontrollen

Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. I forbrukermagasinet «Matkontrollen» setter Solveig Barstad et kritisk søkelys på matvarebransjen, og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris.

Se sesongpremieren som var på torsdag 3. januar NÅ i programarkivet!

tv2_04

Station 19

Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong i de nye episodene av den amerikanske dramaserien. Det blir også et gjensyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe sammen om å redde liv.

Se sesongpremieren som var på tirsdag 01. januar NÅ i  programarkivet!