Hopp til hovedinnholdet

Agent-reality og arkivtips

12. januar er det premiere på NRKs nye lørdagsunderholdning. «Den ultimate agent» er et underholdningsprogram og en lek med agent-universet som vi kjenner så godt fra film og tv. Og dette er bare ett av mange spennende programmer NRK byr på i januar!

4. januar 2019
nrk_agent

Den ultimate agent

I «Den ultimate agent» skal 16 deltakere konkurrere gjennom ti programmer denne vinteren og våren. De skal skygge og bli forfulgt, knekke koder og avsløre. Som gode agenter må de lære seg å takle alle situasjoner. De må være eksperter på å gjemme seg, kunne riste av seg forfølgere og operere fullstendig skjult. Hvem er smartest, sterkest, raskest, best forkledd eller bare best til å lyve når det gjelder? Deltakerne kommer fra hele landet og har svært ulike livserfaringer og yrker. Alt ligger til rette for fantastisk god underholdning!

Den ultimate agent har premiere på NRK1 lørdag 12. januar kl. 21.10.

Hotte tips fra programarkivet

Selv om vi ikke er langt ute i januar har NRK allerede avholdt en rekke premierer dette året. Heldigvis har du ikke gått glipp av dem! Ved å ta i bruk programarkivet på nye Altibox TV kan du se både disse og alt annet NRK har å by på.

Har du ikke den nyeste tv-løsningen kan du selvfølgelig se alle NRKs programmer i NRK TV.

Magnus

«Magnus» er en krimkomedie om usannsynlige vennskap, norrøn mytologi og ett og annet troll. Så hvis du elsket «Stranger Things», vil du digge «Magnus». Et drap er begått i byen Frestad. Et umulig drap som ikke tilhører denne verden. Magnus Undredal (Vidar Magnussen), politiets dårligste etterforsker, blir satt til å løse saken. Han skaper kaos for alle rundt ham, men udugelig er kun et annet ord for genial i Magnus sitt hode. Ved hjelp av en suicidal partner (Pål Rønning) og en ensom nabogutt (Charlie Hutton) dannes et team som begir seg ut på et overnaturlig eventyr.

Se to episoder på NRK1 4. januar kl. 22.05.

Mesternes mester

Tøffe konkurranser og god stemning er igjen fasiten når ti vinnerskaller møtes til dyst i «Mesternes mester» på NRK. Glenn Solberg, Ann Kristin Flatland, Hanne Haugland, Ole Martin Årst, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim, Tom Hilde, Lars Berger, Karoline Dyhre Breivang og Pål Ullevålseter er deltakere i sesong 10 av det som er blant NRKs aller mest populære programmer blant seere i alle aldre. Forrige sesong hadde et gjennomsnittlig seertall på over en million og en andel på 60 prosent.

Sesongpremierer ble vist på NRK1 1. januar kl. 20.05, og andre episode 4.1. kl. 19.55.

Se første episode NÅ i programarkivet på din dekoder eller via Altibox-appen på nettbrett/mobil.

web_nrk-113

Maja Oskal og Maja Lauritsen er svært forskjellige som personer, men i yrket som ambulansearbeidere må de finne gode måter å samarbeide på.

113

Hva skjer når du ringer 113? I denne serien får du være til stede i hverdagen til helsepersonell som hjelper deg når du ringer nødtelefonen. Gjennom ti episoder møter vi dem som hver dag står i situasjoner som handler om liv og død. Vi følger ambulansearbeidere, leger, redningsmenn, akuttsykepleiere og 113-operatører ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Seerne får være med på ulykkesstedet, inn i huset, på arbeidsplassen, i fjellet og på gata. Liv kan ofte reddes på stedet, men det er mange vanskelige vurderinger som skal tas.

Første episode ble sendt på NRK1 tirsdag 1. januar kl 21.15 men du kan se den nå i programarkivet på din dekoder eller via Altibox-appen på nettbrett/mobil.

OBS:  Programarkivet gir deg tilgang til ditt favorittinnhold i én uke etter at sendetiden er over. Ønsker du å se annet innhold på et senere tidspunkt, kan du benytte deg av opptaksfunksjonen.