Hopp til hovedinnholdet

Spennende nytt på TV3

Denne vinteren kommer TV3 blant annet med humorserie om Uber-kjøring, kjendisøkonomitips fra Silje Sandmæl, kokkekonkurranse med blant annet Stella Mwangi, Fritjof Wilborn, Linnéa Myhre og Erlend Elias Bragstad, og nordmenns jakt på drømmeboligen.

7. januar 2019
tv3_todesen

Henrik Uber alles

«Henrik Uber alles» er en humorserie om Henrik Thodesen og hva som skjer når han begynner å kjøre Uber, samtidig som han forsøker å få fart på karrieren som komiker igjen. Henrik sliter med å få oppdrag, og havner mer og mer i skyggen av de vellykkede kjendisvennene sine. I gjennom åtte episoder følger vi Henriks kamp for restarte karrieren, og hans forhold til Iben, en passasjer han blir forelsket i. Medvirkende i serien er også Odd-Magnus Williamson, Jonas Berglund, Sigrid Bonde Tusvik mfl., som alle er fulle av velmente, men ikke alltid så gode råd.

Premiere torsdag 24. januar kl. 21.30 på TV3.

tv3_kulinaris

Camp Kulinaris

12 forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper skal de samarbeide og kjempe mot hverandre om å til slutt bli kåret til den beste restaurantøren.

Ingen av deltakerne har i sine villeste matfantasier forestilt seg hvilke gastronomiske benspenn som venter dem. Råvarene er alt fra grisehode, ål, rypebryst og kråkebolle til snegler, og i røyk og damp skal de mestre både det sure, det søte og det salte i den intense kokkekampen.

Programleder, mentor og mesterkokk Kjartan Skjelde setter høye krav til kjendisene og én etter én stemmes de ut i kjent realitystil. Vil deltagerne holde nervene under kontroll, takle det intense presset, generelle samværet og skape magi i kjøkkenet?

Årets deltakere er: Jorun Stiansen, Stella Mwangi, Fritjof Wilborn, Grunde Myhrer, Unni Askeland, Adam Schjølberg, Terje Sporsem, Linnéa Myhre, Tommy Sharif, Wanda Mashadi, Erlend Elias Bragstad og Trine Lise Olsen.

Sesongpremiere mandag 28. januar kl. 20.30 på TV3.
Sendes mandag, onsdag og torsdag.

tv3_silje

I lomma på Silje

Silje Sandmæl møter fem norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! For er det egentlig nødvendig å bruke 10 000 i måneden på å spise ute?

I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

Premiere tirsdag 29. januar kl. 21.30 på TV3.

tv3_boligjakten

Boligjakten

De erfarne eiendomsmeglerne Karianne Amlie, Hans Christian Espenes og Thomas Klovland skal nok en gang hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i Boligjakten. Deres oppgave og ønske er å oppfylle boligdrømmen til de som er ubesluttsomme, de som har gitt opp å finne noe på egen hånd eller som er usikre på markedet på et nytt sted. Mange har urealistiske krav til standard og plass i forhold til pengene de har å bruke, derfor må meglerne våre tenke kreativt og få med boligkjøperne på kompromisser. Forhåpentligvis går de seirende ut av budrundene!

Sesongpremiere onsdag 30. januar kl. 21.30 på TV3.