Hopp til hovedinnholdet

Slik ser du Premier League fremover

Den hektiske jule- og nyttårsperioden er over, men Premier League ruller videre også på nyåret med tre serierunder i januar. Her får du oversikten over kampene du kan se direkte på TV 2 Sport Premium-kanalene.

9. januar 2019

Premier League-sesongen 18/19 er godt over halvveis og denne helgen er det klart for den 22. runden i England. Runden starter med London-derbyet mellom West Ham og Arsenal lørdag 12.1 kl. 13.30. Klokken 16.00 har TV 2 valgt Brighton – Liverpool som Tippekampen. Den ser du på TV 2 Sport Premium, mens du i «Målshow» på TV 2 Sport Premium 2 får presentert sjanser og scoringer fra de andre fire-kampene som spilles. Kveldskampen lørdag kl. 18.30 er Chelsea – Newcastle. På søndag er det duket for Everton mot Bournemouth, før Ole Gunnar Solskjærs Manchester United får en skikkelig test mot Tottenham på Wembley. Om Solskjær og United kan fortsette seiersrekken ser du kl. 17.30. Runden avsluttes med mandagskamp kl. 21.00 mellom tabelltoer Manchester City mot Wolverhampton.

19. og 20. januar bys det på nok en ny runde i Premier League. Det hele åpner med oppgjøret mellom Wolverhampton og Leicester kl. 13.30. Tippekampen kl. 16.00 denne lørdagen blir Manchester United mot Brighton på Old Trafford. Kveldskampen denne lørdagen er en skikkelig godbit når Arsenal og Chelsea barker sammen til et heftig London-derby på Emirates Stadium. Runden avsluttes med to Premier League-oppgjør søndag, der Huddersfield får besøk av Manchester City kl. 14.30, mens Fulham møter Tottenham hjemme på Craven Cottage 17.00.

Etter en spillefri helg er det duket for midtukerunde i slutten av måneden. Tirsdag 29. januar er Newcastle – Manchester City valgt som TV-kamp i England som betyr at TV 2 Sport Premium også sender denne kampen. I «Målshow» på TV 2 Sport Premium 2 kan du følge både Manchester United – Burnley, Arsenal – Cardiff, Bournemouth – Chelsea samt de andre kampene tett fra studio. Dagen etter er tv-kampen Liverpool mot Leicester på Anfield. I tillegg til å se den kampen direkte, vil Tottenham – Watford og Southampton – Crystal Palace følges i «Målshow».

I februar skal det spilles to serierunder i Premier League. Tippekampene disse to lørdagene, henholdsvis 2. og 9. februar, blir Chelsea – Huddersfield og Liverpool – Bournemouth. Det er altså veldig mye spennende fotball som spilles fremover, så få med deg alt!

 

TV 2 Sport Premium

TV 2 Sport Premium gir deg over 200 direktesendte kamper fra Premier League, studiosendinger med fotballeksperter og aktuelle gjester, reportasjer og intervjuer fra England. Kampene som ikke vises direkte tilbys i opptak. Her får du også en rekke PL-magasiner med forhåndsstoff, analyser, oppsummeringer og scoringsshow.

Inneholder kanalene TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport Premium 2.