Hopp til hovedinnholdet

Vil storlagene snuble?

I denne runden ser vi, i tillegg til storkampen Arsenal – Chelsea, mange av lagene øverst på tabellen møte antatt lettere motstand. Men ingen kamper i Premier League er enkle, så her kan det bli overraskelser!

17. januar 2019

Premier League blir omtalt som verdens beste serie, og det får du definitivt en smak av denne helgen. Dette kampoppsettet tegner til mye mål, spennende kamper, og kanskje en og annen overraskelse? Et meget bra utvalg av kampene ser du på TV 2 Sport Premium, og resten kan du få med deg ved å se målshowet på TV 2 Sport Premium 2.

Nerve og spenning

Det hele starter med Wolverhampton mot Leicester på lørdag klokken 1330. Rent tabellmessig ingen storkamp, men som alle som elsker engelsk fotball vet, er det ofte slike tette kamper mellom jevne motstandere som blir de mest underholdende.

Klokken 1550 begynner målshow på TV 2 Sport Premium 2. Her får du høydepunktene fra alle fire-kampene, og det kan bli travelt! Bournemouth – West Ham, Liverpool – Crystal Palace, Newcastle – Cardiff, Southampton – Everton, Watford – Burnley, og hovedkampen Manchester United – Brighton, som også går på TV 2 Sport Premium, lover mye nerve og spenning. På Old Trafford har Ole Gunnar Solskjær muligheten til å fortsette mot rekorden på 14 ligaseiere på rad, som har stått siden 1905!

Etter kampslutt er det tid for en liten pause for å fylle på proviant, men benk deg foran skjermen og TV 2 Sport Premium før 1830, for når Arsenal møter Chelsea er det sjelden et kjedelig øyeblikk. Aubameyang mot Kepa, Hazard mot Koscielny, Kante mot Xhaka, Sarri mot Emery. Hvem tror du vinner?

Oppsummering av alle dagens kamper får du i «Premier League i dag», som går på TV 2 Sport Premium klokken 2100, eller du kan velge å se hele kampene i opptak på TV 2 Sport Premium 2.

Store mot små

Når adrenalinet har lagt seg er det på tide med en hvil, for på søndag må du være klar for å se managerløse Huddersfield, som ikke har vunnet på ti kamper, ta imot et Manchester City som har en fantastisk evne til å bryte ned lag som ikke har full kontroll på sine defensive oppgaver. Her kan det bli mange mål til bortelaget!

Søndagen avsluttes med nok en klar favoritt, når Tottenham drar litt sørvest i London for å møte Fulham på Craven Cottage. Har Fulham noen mulighet til å stå imot presset fra Spurs? Det hjelper utvilsomt at Son har dratt til Asiamesterskapet og Kane er skadet, så dette er en kamp hvor hjemmelaget kan overraske!

Fantasitips

Over 170.000 nordmenn har lag i Fantasy Premier League, hvor de hver helg og hele sesongen kjemper mot venner og kollegaer om å velge ut de mestscorende spillerne. Nå har vi kommet til den delen av sesongen hvor mange må ta litt flere sjanser for å ha mulighet til å komme seg til tabelltoppen før konkurransen er over, og i den anledning vil våre Fantasy-eksperter by på noen tips til hvem man bør få inn på laget før deadline klokken 1130 på lørdag:

Etheridge, Cardiff, £4.6 – Keeperen er i superform, og Cardiff har blitt flinke til å tette igjen bakover. Når de møter et Newcastle som har scoret færrest mål i Premier League denne sesongen, må Etheridge på.

Lindelöf, Man Utd, £4.8 – Svensken har fått fast plass i midtforsvaret til United siden Solskjær kom inn, og nå som de har begynt å holde buret rent, kan det bety mange poeng til en relativt lav pris. Eid av kun 1,9 prosent av Fantasy-managere!

Sterling, Man City, £11.3 – Det har blitt litt færre scoringer på Raheem de siste kampene, men han er alltid i nærheten av mål, og når angrepsekspertene i Manchester City møter et managerløst Huddersfield, kan det bli veldig mange sjanser.

Pogba, Man Utd, £8.5 – Med Solskjær på United-benken har Pogba blomstret, og hjemme mot Brighton kan franskmannen styre kampen, hvilket kan by på assister og scoringer. Perfekt erstatter for de som har Son på laget.

Firmino, Liverpool, £9.3 – Nyheten om at Kane er ute til mars betyr at mange Fantasy-managere er på spissjakt. De trenger heldigvis ikke se lenger enn til Bobby. Han scorer jevnt og trutt og spiller i et Liverpool-lag som scorer for gøy!

Kamper denne helgen

Lørdag 19.1. (Resultattips i parantes)
13:30 Wolverhampton Wanderers - Leicester City (1-3) *
16:00 AFC Bournemouth - West Ham United (2-2)
16:00 Liverpool - Crystal Palace (3-3)
16:00 Manchester United - Brighton & Hove Albion (3-1) *
16:00 Newcastle United - Cardiff City (0-1)
16:00 Southampton – Everton (3-0)
16:00 Watford – Burnley (3-2)
18:30 Arsenal - Chelsea (1-4) *
21:00 Premier League i dag

Søndag 20.1.
14:30 Huddersfield Town – Manchester City (0-5) *
17:00 Fulham – Tottenham Hotspur (1-0) *

* Disse kampene ser du live på TV 2 Sport Premium